LOBODA зібрала аншлаг у Запоріжжі

6
0

Запорожці нарешті дочекалися приїзду Світлани Лободи. Концерт в рамках всеукраїнського туру " Під забороною " пройшов 22 квітня у Запоріжжі.

Артистка вразила запорожців драйвовим виступом і зазначила, що любить це місто.

- Запоріжжя - це цікаве, різнопланове, експериментальне місто. Місто, де багато талановитих людей. Чимало хлопців з моєї команди родом якраз із Запоріжжя , - сказала LOBODA . - Я дуже люблю бувати тут.

Тому, артистка вирішила саме в Запоріжжі показати новий номер з кавказькими мотивами. Ноти грузинської лезгинки додали в композицію "Постой, мужчина". Балет виконав кращі па горян. У підсумку вийшов такий собі мікс LOBODА та балету "Сухішвілі". Глядачам номер дуже сподобався.

Варто відзначити, що у виступах артистки простежувався патріотизм у сценічних світлових рішеннях. Використовувалася велика кількість світлових приладів, вони грали різними кольорами: жовто-блакитними, червоними, білими.

Крім горців на сцені з артисткою виступали чотири горили. Ці мавпи здорово полоскотали нерви і повеселили народ. Незважаючи на те, що це були не тварини, а переодягнений балет - виглядали вони дуже правдоподібно.

До речі, під час концерту LOBODA ще кілька разів висловила симпатію Запоріжжю. Коли співачка виконувала пісню "Хмари", вона змінила слова пісні. У підсумку заспівала так: До побачення, мама, я додому сьогодні не повернуся. У Запоріжжі залишаюся!

На концерті LOBODA багато розмовляло з глядачами. У підсумку було таке відчуття, що йде не виступ, а всі прийшли в гості до артистки і за чашкою чаю вона ділиться своїми переживаннями, думками, радощами - така тепла була атмосфера в залі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також