Лобове зіткнення: Під Береговом сталася моторошна ДТП (ФОТО)

10
11

Аварія сталася кілька годин тому неподалік села Бене, що неподалік міста Берегова: зіштовнулись 2 легковика. Водії доставлені до Берегівської лікарні.

Про це інформує власкор Mukachevo.net з місця подій. Як повідомили працівники поліції нашому журналісту, у автомобіля марки "Рено" розірвало переднє колесо і його винесло на зустрічну смугу де він зустрівся з "Мітсубісі". Обоє водіїв зазнали травм нижніх кінцівок. Наразі на місці події працюють поліцейські та рятувальники.

Нагадаємо, що сьогодні зранку сталася потрійна ДТП на трасі Київ - Чоп між Ужгородом та Мукачевом.

Коментарі

М
Месний

Так канешно, у поліції Берегова лиш маршрут від спорткомплекса до футбольного поля шоб фури тормозити із зшибати у сербів по 30-50 євро. Поприходило старих гаішників у Берегово та гребуть кеш. А потім занести долю начальнику міліії і всьо ок

Ф
Феррарез

Якщо версія слідства правдива, то інакше як трагічною випадковістю це назвати не можна, від долі не втечеш!! Земля їм пухом

МП
Мусор поганий

Да да. Усі берегівські мусора вать наркомани, авать бариги. Частіше всього і то і другоє.

ПБ
поліція Берегова

Шановні громадяни. Часу в нас на слідкування за правопорядком нема. Весь берегівський підрозділ Нацполіції в поті лиця трудиться на каналі наркотрафіку.

1
123

На Закарпатті крадуть все, що "погано лежить"... КРЕДО ЗАКАРПАТТЯ.

9
911

А де славна наша поліція ? Їх ні вдень ні вночі ніхто не бачить. Біля кордонів вештатись .- там їхні екапажі. Мені кажеться таке розчарування в поліції сталося, як в 2004 році після перемоги Ющенка. Кожний день - кражі , аварії, вбивства ...А ще риторічне питання - а де знаходяться участкові поліцейські, на моєму віці я ще їх не бачив притому,що цигани ходять по мікрорайонам і нагло лізуть у двері до громадян. неговорячи за них,що роблять у місті- ганьба за них перед приїзжими.Шановна редакція донесіть це до керівництва поліції Берегова.

Р
Редакція

Дякуємо за зауваження, внесли правки. Перепрошуємо за помилки, поспішали

Ч
Читач

В Берегівському районі їхдити по правилам не вміють, там всі літають як ненормальні під 90 км в населених пунктах і селах. Ось і наслідки.

G
gumi

якісь нові села... чи знов поперейменували?

Б
Буркуш

Ага - Бенедикт і Бепегівська ЦРЛ

К
Камбербэтч

Бенедикт = Бене?

Читайте також