Лобове зіткнення під Ужгородом: зіткнулися 2 VW на «євробляхах» (ФОТО)

14
17

Аварія сталася у п’ятницю зранку в селі Кам'яниця, що під Ужгородом: водій VW GolF рухаючись у бік обласного центру виїхав на зустрічну смугу і протаранив VW Passat.

За кермом VW GolF був 18-річний мешканець села Сімерки, що на Перечинщині. За кермом VW Passat – 41-річний мешканець Ужгорода.

У наслідок ДТП – 5 травмованих різного ступеня тяжкості: 4 травмованих відмовилися від госпіталізації, а ось один пасажир VW Golf  був госпіталізований до обласної лікарні міста Ужгорода.

– Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). В обох водіїв взято кров на визначення вмісту алкоголю, – інформують в закарпатській поліції.


Нагадаємо, нещодавно під Мукачевом сталася смертельна ДТП, в якій загинула 16-річна дівчина.

Коментарі

Р
Рома

заставити розтаможити всі машини на євробляхах на загальних підставах або дeржава нeхай вeртає частину суми всім хто купляв машини з салону

П
Правда

Два євроушльопка встрітилися, вони знайшли друг друга,всі євробляхоушльопки їздять як ненормальні, це тому і приклад!

7
77

в м. Свалява 7 класник едгар Дуфинця син (керівника Свалявського ЛГ , який ріже ліс як німий, скоро змиє всіх водою в гірних районах) їздить по місту на чорній ауді на євроблясі при швидкості ~80км.год. Наша нещасна поліція як ш...хи на трасі лиш очима хлопають, напевне чекають коли тот дітвак зібє когось з його рідних!!!!!

1
111

Форд на укробляхах

1
111

А в берегові пяний на бусі форд влетів у дерево на тратуарі шось ніхто не коментує

М
Менчул

До Йовшко ; ++++++

Р
Рем

Помірне мито в 50-100% від митної вартості було б доречним.

ЮЗ
Южаніна залупить

.......

Р
Рем

Скоро Южаніна сим сектантам пересічникам покаже, де раки зимувуть.

Й
Йовшко

Ледь не забув. А менти які на рівній дорозі розфігасились, там теж євробляхи винні? Дебіл він і в Африці дебіл. Не залежить від номерів. Вас держава любить у всі дири податками жахливо дорогами і знущанням з бюджетників. Може в цьому теж винні євробляхи чи народ тєрпіли?

Й
Йовшко

Ко ко ко, євробляхи. В Мукачево трапилась ДТП бо чоловік віз жінку в родом. І це справа кожного з якою швидкістю він буде їхати. Якщо дИбіл то і на роздовбаному Жигулі на укр.номерах буде літати. Сталась ДТП то напишіть " не літайте дебіли бо крім вас є інші дебіли і погані дороги. І ви можете зустрітись як ці два фольцвагена" . Ні це треба ко ко ко євробляхи винні ко ко, реєстрація впливає на вміння їздити ко ко

А
Аксіома

Більше машин ,більше аварій. Навіть якби однієї ебахи не було, то цієї аварї теж не було би. Чому афроблахи не потрапляють в аварію.......бо їх нема на путях. Це Йовжій добрі знає.Навіть цінами на масини регулюється їх кількість на дорогах.

КК
ко ко ко

до Йовшко. Угу, поменшае. Там вон у статтi посилання подивися ("під Мукачевом сталася смертельна ДТП, в якій загинула 16-річна дівчина"). Краще хай дороги розбитi будуть, нiж пi.д..ри почнуть лiтати i збиватии всiх пiдряд, бо "нивстигаву".

Й
Йовшко

Підскажіть де вам пшениці насипати. Щоб клюви були заняті, а то дістало ваше ко ко ко євробляхи ко ко. ЯМИ БЛіЯТЬ ЗАЛАТАЙТЕ ПІііДОРИ! І всі бути щасливі і задоволенні, ну і ДТП поменшає

М
Менчул

Годно быти што ями обходили на скорості .

D
Dobkin

"На перевале, на вершине горы, встретились два козла. Перевал был узким..." A дальше ужe сами.

4
41231

18 річний селянин на цурбакови. всьо ясно. накуплявуть си сміття як лим права куплять

Читайте також