Логойдівська пекарня ціла. Вибуху газу не було (ФОТО, ВІДЕО)

13
5

Поза тим, подейкують, що пожежа могла виникнути саме на другому поверсі будівлі, де знаходився кондитерський цех.

Зранку кореспондент Мукачево.net ще раз ретельно оглянув місце пожежі у Росвигові, зокрема вдалося оглянути пекарню, за однією з версій, в які й виникло загорання. Однак, пекарня майже не пошкоджена (див.відео).

Натомість повністю зруйновано другий поверх будівлі, де за словами працівників знаходиться кондитерських цех.

У той же час, зі слів підприємців, які працюють на ринку та очевидців пожежі, вперше дим стало помітно в першому ряді ринку, в зоні третього кіоску, де продавалися комплектуючі до мобільних.

Що ж насправді стало причиною пожежі та де саме знаходилося джерело загорання – з’ясовують в прокуратурі та МНС.

Коментарі

ММ
Мешканець Мукачева

Нашу сьогоднішню владу може охарактеризивати лише за одним вчинком: вогонь локалізували близько 16.45, а ще в 16.20 Золтан Лендєл спокійно сів в автобус і поїхав бухать до Ужгорода на день міста. Вот така у нас влада

П
Правдолюб

Мера в отставку. Депутатский корпус в отставку. Чиновников которые должны заниматься данной проблемой - в отставку. На кой ляд нам нужны такие руководители, которые кроме дерибана бабок и протирания штанов ничего делать больше не умеют!!!!!

Т
ТАНЯ

НАВЄРНО ТО ХТОСЬ ПОДСТРОЙІВ

Т
таня

ФІГНЯ

ВГ
Василий ГАЛАС

Мукачевцы напрочь забыли о чувстве личного достоинства. Даже когда их выжигают огнём, они неадекватно комментируют происходящее. Случившееся - спланированная акция местных бонз, захватывающих всё новые и новые объекты и территории в своих корыстно-преступных целях.

Читайте також