Лоліту Мілявську не пустили в Україну. Та згадала, що народилася в Мукачеві, і полаялася (ВІДЕО)

8
27

Російську співачку, родом з України, зняли з поїзда, який прямував до Києва, в Конотопі та відправили наступним назад.

Про усе це сама ж співачка розповіла на своїй сторінці у Facebook, зауваживши, що українські прикордонники поводилися тактовно і зауважили, що не можуть її пустити до України через її поїздки до Криму.

Далі – пряма мова співачки. Попереджаємо, на відео є нецензурна лайка.

Нагадаємо, що у 2013 році Лоліта Мілявська дала концерт на Закарпатті та побувала на рідній вулиці в Мукачеві, де вона народилася.

Коментарі

В
Василь

Московські рагулі-диверсанти під керуванням селюка Кравчук розграбували найбільше в світі ЧМП,знищили верстатобудування,мікроелектроніку і навіть с/г; московські рагулі-диверсанти під керуванням селюка Кучма розграбували аерокосмічну галузь;селюк-диверсант Ющенко і Ко просто вкрали гроші у народу України - заощадження в "Ощадкасах";московські диверсанти під керуванням селюка Януковича почали грабувати - крім народу України - своїх злодіїв-подільників з команди Кравчука,Кучми,Ющенка за що і поплатилися: в ході терористичного переворота владу захопив ще один московський диверсант - селюк Порошенко і розграбував залишившiеся: хімпором і металургію. Про те,що на Україні передохло,з вини рагулько-терористичного режиму Кравчука-Кучми-Ющенка-Януковича-Порошенко,15.000.000 громадян я скромно мовчу...

П
Петро

Московська запроданка.. Забула коріння своє культуру і мову..

В
Василь

До "jbl" У нас,В городах Закарпаття,завжди говорили,наприклад: "їду НА Україну". Городськi так говорили і говорять прям зараз. Мілявська - городянка,й вона правильно сказала. Тому свій текст нижче Ви можете роздрукувати на принтері,а папір з текстом засунути собі ж прямо в портмоне: нам,городським,до відомого місця те,чому вас вчать рогаті преподи в ваших Рагуль-"вузах". Це перше. Друге: Мілявська не збиралася їхати В ваші бичачі Підзалупівкі,навпаки - це ви,тупі рогаті диверсанти приперлися В наші міста - В Мукачево в т.ч. - і розграбували тут все,гребанi неандертальські коні,що В свою чергу потрапляє під дію ст.111 УК України - "Зрада Батьківщині". Висновок: Мілявська нічого не вкрала в України;рогатими ж окупантами розграбована вся індустрія,всi високотехнологічні галузі економіки,вбиті 15.000.000 громадян України...зрадники - ви,члени ОПГ"Селюки у владі" і всі ваші сільські родичі як живильне середовище для злочинів рагульського режима.

В
Василь

До"101" Спробуйте розумно відповісти: що заважало РА "захопити" Крим з 1991 по січень 2014 рр.? 23 роки чомусь не захоплювали,навіть не намагалися,а тут - нА тобі! - "захопили"! Що і хто послужило/послужив,в січні 2014-го р.,детонатором ланцюга подальших подій? Підказую: Путін при владі з 1999 року,часу до січня 2014-го у нього було - вагон: аж 15 років,але він не "захатіл" Крим ні в 99-му,ні в 2004-му,ні в 2008-му і ні 2011-му...а в лютому 2014 го - "захопив". Чому? А тому,що рогаті зрадники України,терористи під керівництвом Коломойського,Балоги,Пінчука,Порошенко і ін. розстріляли людей в центрі Києва і захопили владу. Тому,що рагульський режим розв'язав війну проти городян ще в 1991-му і Громадянська війна на Донбасі - це всього лише частина глобальної війни окупантів-рагулів проти городян України.

Z
Zoltan

А мне кажется, что скорее надо санкционировать тех наших политиков и военных, которые без единого (!) выстрела сдали Крым!

J
jbl

Мда морда в неї спита, ох чуму її матушка расея навчила)) Вони такі тупі там що не знають грамотності. Приставка "на" чи "в" тобто: на Україні чи в Україні. Правильно буде в Україні. На Мукащивщині, на Миколаївщині, на Ужгородщині. На Кіпр (так як це острів). Приставку "на" також використовують для неіснуючої держави, або на терорестичних організацій. Приставка "на" трактується народом як "поверхньо" тобто зверху. Таким чином одна країна тобто раша принижує іншу. У них до речі цілі інститути почали говорити що до Україні потрібно використовувати "на". Так що людина яка каже що правильно буде "на" не грамотна, тупа. По простому не розуміє що де вона живе "на" чи "в" Україні. До речі я не філолог) Кремлерусиноботники, тупаки фас!

1
101

"Втеча Криму" - це наслідок терористичного захопленя російськими військами території України

В
Василь

"Втеча" Криму - це наслідок терористичного перевороту,організованого бандитами-олігархами і виконавцями-рагулями. Саме терористичне захоплення влади рогатими зрадниками взимку 2014р.- причина, т.к. до нього Крим був у складі України і нікуди "бігти" не збирався,а Громадянська війна на Донбасі взагалі була справою немислимою: до порошенківсько-рагульського режиму нікому нічого такого не спадало на думку! Рогаті скоти і зрадники повинні понести покарання за диверсію проти України бо все,що відбувається після рагульсько-терористичного перевороту, - всього лише наслідок. Терпереворот - причина.

З
зафіґулька

ибо нефиг путера поддерживать!

С
Свобода

Найшли за кого переживати...Но недихнула свободов українськов нефік шастати по Кримах

В
Василь

А що людям залишається робити?!- окупувавши владу терористи-рагулі розграбували індустрію України,знищили науку i цивілізовану культуру міст,в результаті небаченого голодомору 1991-2017гг.,вбили 15.000.000 громадян України,в переважній більшості своїй- міських:офіцерів,конструкторів,ИТР,висококваліфікованих і унікальних спеців...ось ті,що вижили і намагаються чіплятися за життя:на виїзд із Закарпаття"пробки"на кордонах- людям тупо нічого жрати бо ніде працювати:рогаті скоти розграбували буквально всі стратегічні підприємства Закарпаття,ось народ масово і тікае"за бугор"...Мілявська - міська;в розумінні терористів-рагулів,ввегнувшіх республіку в Громадянську війну,- вона вже винна т.к.городскіе заважали рогатим скотам грабувати Мукачево.Де оборонні підприємства України,раніше дислоковані в Мукачево?- а їх розграбували рогаті диверсанти з ОПГ"Селюки у владі",якi прислужують Путіну бо кому крім Путіна і окупувавших наш Варош рагулів ще було вигідно знищення оборонки?-питання риторичне...

А
амінь

:),:),:)

В
врач

люди...не обижайтесь на нее...она больна россссссею...пусть будет так

Д2
До 20:56

Ни то , а ото . Ни пстало , а упстало . Ни се , ай йсе . Ти ни руснак , ай туповатий кацап . Да неужто стал стеснятся своего родного русского .

Р
Руснак

Почитавім даякі нижні націокоментарі,то страшноє! Там нич людського ся не пстало.Мракобісся,кров,ненависть,руйнація...то їхня среда обітанія.Се ракова опухоль для Україны!!!

Ш
Шоу

Заручниками майданутих стали навіть музичні виконавці, незалежно від того, любиться комусь Лоліта чи ні.

С
собутильник

я після празників тоже такий попухнутий ходив, міста собі не находив і хреново так було шо до сосіда ішов миритися. бося похмелити

Л
лоци

люди пак ци ви усі под гіпнозом просніться

M
McMurphy

Справжня матір ніколи не залишить свою дитину!!! А ця ходить роками траха..ся по Москві раптом згадала що в неї є дитина!!!

О
Оксі

Чого ж вона" больного ребенка "не забрала в .....счастливую Русь, а залишила на поталу карателям- бандеровцам? Гнати в шию, мерзоту!

К
Краянин

Ще одна....ЗВЕЗДА! )))Банальна убога людина, з розладами психіки зловживаюча алкоголем

М
Мартин

Гнати в шию цю маргу. Давно пора. Це вона розказувала,....как под угрозой жизни спасала любимую тетю из бандеровского Мукачево.

УД
Усьо добре

при файнуй розкрутці скандалу, буде збирати повні зали, і заробить капусти, Де щі найти такий безплатний піар?

В
Віктор

Ми робимо так, щоб забути хто ти є Лаліта

О
Орест

Правильно сделали.Вообще,надо запретить въезд всем предателям своей земли.А еще тем,кто хоть как-то поддерживает Путина-убийцу.

Л
Ласло

Ага,і тут курвиська відразу згадала,що походить з вара Мукачево.Не треба було свідомо порушувати закони і пхатися до анексованого Криму.Сиди в расєє і куй там лаве.

С
Соболезнования

значит что-то умерло.

Читайте також