Лучанські роми взяли в облогу Мукачівський міськрайонний суд (ФОТО, ВІДЕО)

23
13

Вони протестують проти рішення щодо взяття під варту одного з їхніх лідерів.

Судове засідання проходило в обідню пору у справі сутичок між ромами, яка відбулася у селі Великі Лучки, що на Мукачівщині, на початку червня. Тоді серед ночі роми влаштували розбірки з коктейлями Молотова. Конфлікт виник навколо обрання нового старости.

З 13:00 четверга, 10 липня і до самого вечора близько 50 ромів пікетували будівлю суду. На місці чергують правоохоронці, які не допускають ромів на подвір'я суду. Роми налаштовані агресивно. При направленні на них камери, починають жбурляти камінням. Час від часу між ромами виникають сутички, адже на місці присутня також й інша сторона конфлікту.

Мукачево.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

В
Відставник

Чава чесний і порядний

В
Відставник

Горбатого точно можна відправити в Славянськ. А Чава чесний і порядний .

П
полапати

і отправити в армаду, на Донбасс, нач держава спонсоруе тіх бездельнику?

Ц
Цімбор

Цей прокурорчик Опішняк давно кришує Горбатого не раз за циганські гроші його відмазував

К
Коля

Валить надо горбатово вместе ево крышей прокурорской

Ц
Циганин

Нигне Горбатого не закриють він сам по табору ся хвалить шо його цімбор прокурор Опішнік за гроші всьо рішить, так шо нич з того не буде

ШБ
Шоні бачі Ужгород

Кажуть же місяць назад Лучанські цигани були в Ужгороді жаловатися главному Барону області,вже є тото і в інтернеті.Ош там у Лучках кришує циган які побили других циган міліція і бирів лучанський!!!

А
Алла

табор поджечь давно надо.

ЯЦ
ЯШКА ЦЫГАН

давай романе-чавале гаси!!!!!

1
123

Треба іх відправити в ментуру

К
Калман

А котрого підараса взяли під варту? Горбатого або Чаву? Зобрати всю ту шоблу і відправити у Слов"янськ. Як задовбала ця циганота - епідемія 21 століття.

О
оняд

Най ся єбошать

Читайте також