Лукашенко зобов'язав одіти наручники на тих, хто підняв тарифи на ЖКГ для білорусів (ВІДЕО)

7
8

Президент Білорусії Олександр Лукашенко як завжди категоричний та об'єктивний у своїх висловлюваннях.

Олександр Лукашенко, заслуховуючи доповідь про податкову та акцизну політику в 2016 році, висловив обурення з приводу ситуації з тарифами на ЖКГ, інформує belta.by.

Опісля, він заслухав Голову Комітету держконтролю Леонід Анфимова, який розповів, що після перерахунків тарифи поміняись. 

"Значить, надіньте наручники тим, хто не виконав доведені за моїм розпорядженням тарифи. Одягніть і публічно посадіть десяток-другий людей. Все стане на свої місця, - додав Лукашенко.

Коментарі

П
Пан

Ще жодна проамериканська революція не принесла народам процвітання і злагоди. Лише їх тупа зброя - майдауни цього не розуміють.

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=_nfyGv5gYx4 Анатолий Шарий. Лучшие Идиотизмы недели. https://www.youtube.com/watch?v=AXVoL- NeQt4&ebc=ANyPxKpwTyREi99tcWL9fHFYeuljuYKNVkB9BTkSMDx3KhyLwitvd3EE2ISZ3D3Odui1k-rbw_5A3Lo4- Qi0bot3L5q69R-HCA Анатолий Шарий. Как Я! ЯЦЕНЮК поднял страну! https://www.youtube.com/watch?v=z1Q5eAMBvcw Анатолий Шарий. Украинец, пойми, что тебя поимели! https://www.youtube.com/watch?v=yLKvBy1E0bc Анатолий Шарий. Яценюк о себе, Порошенко, о Януковиче. http://www.pravda.com.ua/news/2016/03/3/7101056/ Україна не вступить до ЄС в найближчі 20-25 років - Юнкер ЩО? ЗНОВУ ЗРАДА?

Ф
Фома

555 забув додати: Коль у кошки нет котят - В этом Путин виноват.

5
555

Є країни, де жорстка й авторитарна, але при цьому поміркована політика на короткій дистанції дає позитивні результати. На довгій ні, тому що все якраз зав'язано на ролі однієї особи. Яскравий приклад - Йосип Броз Тіто і колишня Югославія. Чоловік послав нах самого Сталіна, зав'язав приятельські стосунки із Заходом, при цьому будував соціалізм і нищив усіх ворогів. Порівняно із СРСР Югославія жила заможно, при цьому Тіто ще й вдавалося тримати в кулаці книзку балканських націоналізмів. Тіто помер, держава почала занепадати, а врешті-решт усе скінчилося страшними війнами. Щось подібне чекає Білорусію, бо після смерті Лукашенка за країну знову активно візьметься Росія.

Ф
Фома

Якби в Україні свого часу до влади прийшла команда, подібна до команди Бацьки. у нас не було би майдаунів, а Україна би процвітала.

П
ПАТРІОТ

сЛЕДУЯ УКАЗАНИЯМ БАЦЬКИ,НАДЕТЬ НАРУЧНИКИ ЯЙЦЕНЮКУ И ЕГО КРИШЕВАТЕЛЮПОРОХУ. ы УСЬО СТАНЕТ НА СВОИ МЕСТА

П
ПАТРІОТ

ПОЧЕМУ НАШ Т. Н.ГАРАНТ(ЧЕГО) НЕ НАДЕНЕТ НАРУЧНИКИ НА ВИНОВНИКОВ НАШИХ БЕД!дА ПОТОМУ ЧТО ОН И ЕГО СОРАТНИКИ ИЕСТЬ ВИНОВНИКАМИ НАШЕЙ НИЩЕТЫ!

ЛБ
луцький бандерівець

ахах жжот

Читайте також