Лунченка просять зайнятися керівниками департаментів та управлінь

7
6

Відповідну заяву надішле люстраційний комітет до очільника Закарпатської ОДА.

Саме її текст прийняли на сьогоднішньому засіданні люстраційного комітету.

Молодого губернатора просять звільнити всіх начальників структурних підрозділів та управлінь Закарпатської ОДА, а також їх заступників, які перебувають на посадах з часів перебування при владі Партії Регіонів. Список посад додається.

Також пана Лунченка просять озвучити імена людей, які претендуватимуть на зайняття цих посад, адже на їхніх місцях хочуть бачити людей нових, фахових, які не співпрацювали зі старою владою та мають незаплямований імідж.

Коментарі

Р
Р

хіміку а не пішов би ти на Х..У..Й.

X
Ximik

Бляха муха коли вже ся возьмете за департамент освіти, а особисто за Собкову Ганнусю і Валерку Торонія. Женіть їх із освіти на йух. Най йдуть семочки продають

Е
еколог

Правильно, наш заступник Гайдур М.І., як брав при Янику, так і бере зараз. Нічого не змінилося. Всі корупційні схеми йдуть через нього!!!

ПМ
Петрович Микола

Добра половина названих структурних підрозділів ОДА не потрібна, бо реально не впливає на ситуацію в області. Після скорочення штатів департаменти повинні знову стати управліннями та відділами. І керувати ними повинні фахівці,добре відомі населенню області, а не куми, свати чи родичі.

П
Петро

Люстраційний комітет: посади, посади, посади, - нічого крім посад. Нехай опублікують витяги зі своїх трудових книг, виписок з атестатів та дипломів, а потім претендують на обговорення посад. Їхні дії схожі більше на шахрайські і такі що завдають шкоди державі і користі від них нуль.Але хтось же за цим стоїть...

Р
Роби

А де земельний на чолі з Аталом, який фінансував тітушок на антимайдані та є головою ПР в Ужгородському районі? Чи він вже відкупився від люстраційного комітету?

Читайте також