Лунченко мітить у крісло міністра інфраструктури

12
5

Про це інформують джерела видання Українська Правда, повідомляючи про останні кадрові торги в новому уряді Гройсмана.

Попередньо кандидатура Валерій Лунченка змінила кандидатуру Володимира Омеляна за квотою Народного Фронту на посаду голови міністерства інфраструктури, яке в уряді Яценюка очолює технократ та інвестиційний банкір Андрій Пивоварський.

Зауважимо, що Валерій Лунченко досі обирався нардепом 2-х скликань за списками спершу Фронту Змін, а тоді Народного Фронту, його включали у прохідну частину списку на подив багатьом депутатам із стажем. Крім того, відразу після перемоги Євромайдана Валерій Лунченко очолював Закарпатську ОДА, суміщаючи посаду губернатора з мандатом депутата, що суперечить Конституції.

Також додамо, що Валерій Лунченко вважається протеже одіозного Роберта Бровді, який очолював скандальну компанію ХлібІнвестБуд, яка за часів Януковича отримувала найбільші тендери у сільськогосподарській галузі.

 

Коментарі

Ф
фатів

А чим він молодець ? Шо Закарпаття подняв ? Чи шось зробив для людей ? Чим така йому честь ? Нянько с порохом палиньку пє та рішауть де смоляка забити )))

М
мукачівець

Да люди точно хворі на голову . Ще би лунченко не бов молодцьом . А чим він молодець ? Тим шо з москальом деребанять Закарпаття ? Або тим шо ліса урубуть ? Або тим шо всю контрабанду под себе загребли ? Смішно з цих людей які тупі ще тупіщі .

Д
Дяк

Точно що пацан

А
Адвокат

Грамотний і розумний пацан успіху.

S
sefe

Молодец. Так тримати!

Читайте також