Лунченко оголосив не того кандидата на очільника Воловецької РДА, якого рекомендувала громада (ДОКУМЕНТИ)

24
7

За словами голови Закарпатської ОДА, сільські та селищні голови разом з депутатами райради підтримали Михайла Попелича, а насправді іншого.

Як вдалося з'ясувати Мукачево.net, 14 березня дійсно відбулися збори асоціації сільських та селищних рад Воловецького району, на яких розглядалося питання кандидата на голову РДА від громади району. Хід засідання був чітко задокументований та запрокотальований.

І у протоколі засідання значиться, що асоціація сільських та селищних рад Воловеччинини спільно з Народною радою району визнає єдиним достойним кандидатом на голову Воловецької РДА Ігоря Шишканинця. Михайло Попелич у протоколі навіть не згадується.
Натомість фігурує у дуже дивному зверненні на адресу Валерія Лунченка від імені начебто народної ради Воловеччини за підписом А.Мальованця, і то як додатковий кандидат за умови пріоритетності все того ж Ігоря Шишканинця.

Чому Валерій Лунченко на представленні згадав саме Попелича як представника громади - питання риторичне. Тим паче, що Михайло Попелич є заступником фракції Партії регіонів у Воловецькій селищній раді, кажуть, прикриває незаконні оборудки з металобрухтом, «кришує» ігрові автомати у смт.Воловець і Воловецькому р-ні, а на посаду голови Воловецької РДА висувається за підтримки Михайла Ланя та Мирослава Щербея.

Копії протоколу засідання та звернення до голови Закарпатської ОДА є у розпорядженні Мукачево.net для засвідчення достовірності викладеної інформації у матеріалі, яка свідчить про відверту манупуляцію та відтасовку.

Мукачево.net

Коментарі

K
Kaban

написав: Вася Кабан Самозванці під виглядом Народної ради рвуться до влади у Воловецькому районі Анатолій Мальованець, самообраний голова Народної ради Воловецького району. У свої 47 років за плечима цей чолов’яга має аж 1,5 роки (!!!) трудового стажу на заводі «Електрон». Та це не найгірше у його біографії. Прославився він в іншому – злочинному світі. Про бандитську кар’єру Мальованця місцеві мешканці говорять пошепки. Це й не дивно, люди просто бояться помсти цього кримінального дядька. Починав він обкрадати людей ще з молоду, тоді навіть не гребував крадіжками сільських курей. А далі подався в сутенери, відправляючи молодих дівчат на заробітки до борделів Чехії. Кажуть, що перед відправкою дівчини за кордон, Анатолій змушував її вступати у статеву близькість, для того, щоб оцінити всі її принади. Поговорюють, що й наркотою приторговував. Правда, офіційно відбував покарання за квартирні крадіжки та проходив по 14 кримінальних справах. Ну дійсно, коли ж тут працювати!

П
партизан

ЗНОВУ ХУЙНЯ ПРИЙШЛА ДО ВЛАДИ НА ЧОЛІ З ДІТВАКОМ ОДА!!!

Ф
ффф

про відверту манупуляцію та відтасовку. підтримали Михайла Попелича, а насправді іншого.

М
Міжгірець

І в Міжгір"ї подали кандидатуру п.Шекети на голову РДА нанашко Дерич з кумом Буришином а не громада.

С
сергей

Лунченка мудака в Крым отправить!

О
олег

шишканинець вбив людину((це такий має бути голова рда????

9
9999

щербей і дальше рулить???

Читайте також