Лунченко озвучив прізвища заступників - Куцин, Сербайло, Рівіс

11
10

Голова Закарпатської ОДА на дебютній прес-конференції в Ужгороді зауважив, що заради економії обійдеться 3-ома, а не 4-ма заступниками.

Валерій Лунченко зауважив журналістам, що принципово не став починати роботу у будівлі на площі Народній зі звільнень, а навпаки провів зустріч з працівниками управлінь.

- Кадри призначатимуться не згідно з емоціями чи вподобаннями, а згідно з певними принципами, - запевнив він.

Лунченко розповів, що підтримує реформу місцевого самоврядування та проведення люстрації, однак згідго з чинним законодавством. А також додав, що громаду, яка засідає "десь там на квартирі чи у підворотні", всерйоз не сприймає. На кого саме натякнув губернатор, він не уточнив, але не виключено, що йшлося про активістів, які люстрували перше призначення на Закарпатті - Василя Турдая. Його до останнього підтримував Валерій Лунченко, але вкотре журналістам наголосив, що не погоджував кандидатуру хустського міліціонера і не лобіював його.

У якості перших заступників Лунченко бачить Олега Куцина, Михайла Рівіса та Андрія Сербайла.

Перший очолює на Закарпатті ВО Свободу і його призначення є відвертим проявом квотування.

Другий - працював першим заступником мера Хуста.

Третій - заступником голови Закарпатської облради.

Мукачево.net

Коментарі

RV
Rusyn Val

Фатьовы ділять корыта.Вы што чекали?Пікантно - головный ксенофоб Закарпаття Куцин - у облраді.Світ перевернувся з ніг на голову.

Д
деб

куцина, бездарь призначити для загострення ситуації в області - лунтік упав на голову

Р
РУССКИЙ

ЛУНЧЕНКО НАЗНАЧЕН КИЕВСКИМИ САМОЗВАНЦАМИ, КОТОРЫЕ ПРИШЛИ К ВЛАСТИ В РЕЗУЛЬТАТЕ ГОСПЕРЕВОРОТА. ВСЕ ИХ ДЕЙСТВИЯ НЕЗАКОННЫ. НАЗНАЧЕНИЯ - ТОЖЕ. ЗНАЧИТ, ГУБЕРНАТОР ЗААРПАТЬЯ - ТОЖЕ САМОЗВАНЕЦ!

І
іван

а згідно з певними принципами....а згідно яких принципів ви пане лунченко підібрали собі заступника в особі рівіса м.м., який уже пообіцяв пропхнути у заступники начальника чопської митниці богаша і андрійця,і за кругленьку суму в доларах.згідно вашого підбору кадрів, ви не стояли на майдані, а осторонь нього, там і такі були, бо вас зовсім не болить серце за тих хто загинув. якби боліло, ви би інакше дивилися на світ

7
777

Куцин зразу відсвяткував-вчора уже палав памятник на верецькому перевалі.(з пса ніколи не буде мяса).

Б
БАМчик

треба хлопці заставити Лунохода ,чи Балогу сприймати нас всерйоз..!

Б
БАМчик

не хіло загнув Майданівці вже "підворотня" ? Чи кого мав на увазі ?!

Б
Берегівчанин

Згоден, Куцин - це епічний пізд*ц і явний ляпас угорській громаді. Ану чи будуть це рішення так вітати угорські консули!

О
Орест

Куцин??? Лунченка з дуба впав??? Чим буде займатися в адміністрації цей свободівський неук??? Для чого в таких призначеннях керуватися політичною доцільністю, а не досвідом???

ЯТ
як так

поясніть будь-ласка пане губернатор, а ви журналісти видання прошу звернути увагу! сьогодні працівникам відділу культури мукачівської рда та учителям художніх та музичних шкіл мукачівського району видалі нові зарплатні карткиі, чомусь дивно, що від "СБЄРБАНКА РАССІЇ", хто видав таке розпорядження?? росія фактично окупувала крим а ми їм свої гроші в оборот скидаєм??? чи це не державна зрада???? як так можна?????? у нас свого банку не має якому потрібні гроші:????????????

Читайте також