Лунченко планує тягнути Сурмачевського на голову Рахівської РДА до кінця

9
13

Саме проти цієї кандидатури останні дні бастували рахівчани.

Втім, як повідомляє видання Rakhiv.in з посиланням на власні джерела, попередні заяви губернатора виявилися лише хитрим політичним маневром. Нагадаємо Лунченко пообіцяв відкликати кандидатуру Івана Сурмачевського та висунув трьох альтернативних кандидатів. Все, щоб заспокоїти громаду.

Отож, у понеділок-вівторок має з'явитися наказ про призначення саме Сурмачевського головою Рахівщини.

Більше того, останній сам підтверджує таку інформацію. У особистій розмові з народним кандидатом Віктором Туроком, Сурмачевський сказав, що точно очолить РДА і запропонував панові Віктору стати його першим заступником. 

Відтак, рахівський Євромайдан екстренно зібрався у п'ятницю на нараду, щоб узгодити свої подальші дії.

Нагадаємо, ще учора, 10 квітня за круглим столом протестувальники та представники Лунченка начебто досягли компромісу щодо призначення на посаду голови РДА рухівця Володимира Піпаша. 

 

Коментарі

Д
довбуш

жека тебе тоже не знаю але видно ти судиш по собі за гроші бо на скіки знают люди то сурмач платит за свою підтримку.а хто кому служит господь розсудить все вірно

Ж
Жека

не знаю "довбуша", але видно,що вірно служить балозі.Видно дуже любить гроші,більше ніж Бога.А чи знає,що Бог все бачить???Кара вже близенько!

7
777

ЛЮДИ ДОБРІ ТА ЯКШО ТАКЕ ЧУДО В РАЙОНІ ЗА ОДНОГО ЧОЛОВІКА ЯКИЙ НАРІД МАЄ НІ ЗАЩО ТО НАЙ ПРОБУЄ СТАТИ КАМІКАДЗЕ

П
Петрович

Можу допомогти в придбанні квитка в тамбур останнього вагона потягу до Києва для пана Лунченка.

Д
Довбуше.

Яку угоду? Та він у дявола в секретарях-радниках вже роки ходить. Скільки дурив гуцулів, скільки людей підставив? Деякі і не знають що Сурмачевський їм підножку клав - бо ж лукавий, з під тишка бє.

Д
ДОВБУШ

ЯКЩО СУРМАЧ ХОЧЕ У СТРАСНИЙ ТИЖДЕНЬ ЗАВЕСТИ СУЄТУ МІЖ ЛЮДЬМИ ТО ВІН ТОДІ ЗАКЛЮЧИВ УГОДУ З ДИЯВОЛОМ І ЛУНЧЕНКО ПІДПИСУЄ ТА НЕ БОІТЬСЯ ГОСПОДА НАШОГО ЯКИЙ СТРАЖДАВ У ЦЮ НЕДІЛЮ.АЛЕ НАЙ ЗНАЮТ ШО НІЯКЕ ЗЛО ТА ФАЛЬШ ЯКЕ ЦІ ДВА ЧОРНІ ЯНГОЛИ КРУТЯТЬ НЕ ПРОЙДЕ БО НАСТАНЕ ЧАС КОЛИ ТРЕБА ЗА ВСЕ ВІДПОВІСТИ.ТАКШО ДУМАЙТЕ ШО РОБИТЕ БО ЯНИК ВТІК А ВИ НЕВСТИГНЕТЕ.

Я
Я

Жалію,що такого патріота,як Піпаш,теж втягують в грязні ЄЦовські ігри.В неділю буде Указ президента на призначенняСурмачевського

Д
дідо

Виділи би ви, люди, як "штукатурова самооборона" тікала у четвер 10.04., коли перекрили дорогу біля стадіона в Рахові - як проти них піднялася лише частина людей, що підтримують Сурмачевського - це за годину до приїзду міліції.

Д
дідо

Сурмачевський у Рахівському районі має таку підтримку людей як Піпаш, Турок, Севч, Ківерка,"самооборона" і Німчук разом узяті

1
123

Лунченко хоче щоб Рахів прийшов до нього.З якого поверху він буде вилітати козел?

I
Istvan

А що там з Pipas-ом?

ГС
Героям Слава

Рахівчани не подарують губернатору підкилимажу. Міг би впевнитись вже.

СУ
Слава Україні

Сурмачевський - хитрий лис, любитель "бити в спину". Майже к і Лунченка "розвів" своїми баснями. Вже не одному то чмо біди найшло, Губернатор не роби помилки!

Читайте також