Лунченко пообіцяв рахівському Євромайду не призначати Сурмачевського

17
4

Телефонна розмова сталася близько 22.00 з активістами, які втретє за останні 2 дні з 17.30 заблокували трасу Мукачево - Рогатин в Рахові.

Як інформує місцевий портал Rakhiv.in, Валерій Лунченко запевнив, що відкличе кандидатуру Івана Сурмачевського і не подаватиме його на очільника Рахівської РДА.

Наразі активісти продовжують блокування та очікують на офіційне підтвердження телефонної розмови - чи політичної заяви чи звернення голови Закарпатської ОДА.

Коментарі

Б
берегівчанин

Молодці хлопці! Шкода, що це вдалося зробити тільки на Рахівщині, маю на увазі те, що відстояли свою позицію. Берегівщина теж не задоволена, проте сидить і поки що мовчить. Так само мешканці були не задоволені рішенням люстраційного комітету (якщо можна їх так назвати...скоріше язик повертається сказати - алкаші і нездари) по кандидатурі Петрушки. Місто погуділо, погуділо і затихло. ПОБАЧИМО! ЩО З ТОГО БУДЕ?

П
Правда

Пане гуцул, читайте історію: гуцул від слова Гутундер, ЩО ЗНАЧИТЬ ЗЛОДІЙ. Вони жили в горах тим, що вкрадуть, коровку, овечку і т.д.

Г
Гуцул

Мій коментар був написаний два тижні тому, що Гуцул-це воїн-бунтівник і його неможливо зламати, якщо його задінуть честь, Гуцула можна обдурити тяжко, але лише один раз, а Сурмачевський і Лунченко намагалися Гуцулів дурити так не буде

L
live

Рахівчани молодці!!!!! Хоча частково, але відстояли свою громадську позицію, не хочуть жити в старій корупційній системі. Видно в плані свідомісті Мукачівщині ще треба рости і рости.... Були великі сподівання на нового губернатора...Проте хлопці на Майдані вже напевно в могилах перевертаються від такої гидоти, яка твориться на Закарпатті. Все залишилось незмінним:(

Читайте також