Лунченко порадив закарпатцям самим ремонтувати дороги

5
9

Саме з цього розпочав коментар з приводу закарпатських доріг очільник ОДА Валерій Лунченко.

Він розповів, що наразі у  Служби автомобільних доріг області заборгованість складає 70 мільйонів гривень. Разом з тим із початку року кошти надходили двічі по 700 тисяч гривень. За ці суми в області покрили заборгованість за минулі роки та провели ямковий ремонт по трасах Київ-Чоп та Мукчево-Рогатин, щоб хоч якось привести дороги державної  важливості до ладу.

Щодо угорських інвестицій, то на даний момент є інформація про те, що у четвер-п'ятницю на Україну прибудуть представники угорського Ексімбанку, які приїдуть обговорити залучення 600 мільйонів доларів інвестицій для будівництва об'їзної дороги навколо Берегова, а також під'їздів до пунктів пропуску на кордоні. Перемовини йтимуть, швидше за все, у Києві.

Лунченко також зауважив, що реалізовуючи цей проект, в ОДА планують зекономити певну суму коштів і направити їх на гірські районі як от Рахівщину, Перечинщину чи  Великоберихзнянщину.

Наразі ж на підготовчі роботи для реалізації проекту слід знайти 1,5 мільйона гривень. Ці кошти підуть на проведення експертизи та підготовку проектно-кошторисної документації.

Якщо у ході переговорів все піде добре, то вже у  вересні губернатор сподівається розпочати ремонтні роботи.

Мукачево.net

Коментарі

6
654

ачий з гівна будем робити

С
Самооборонець

Лунтік ти що з глузду з'їхав? Бере лопату сам! Лунтік ти спочатку здай мандат нардепа а потім побачим як ти будеш говорити?

В
Василь

123

В
Василь

Не "на Україну", а в Україну.

В
Вчитель

Не "на Україну",а в Україну.

П
пітьо

уже нам єден МУДАК совітував "браті лапати й чистіть снег,а не скигліть"... де є тепер ,сигінь-усі знавуть...А якщо серйозно-пан Лунченко,то як Ви то бачите-нам ,що тепер асфальт,бітум,щебень купити самим,найняти техніку й зробити...ми,якщо піднатужимось всі разом-зробимо,тільки от питання-а чиї тоді будуть дороги?Ми тоді самі рішатимемо хто,де,коли зможе проїзжати...таким темпами -в Хуст Ви попадете виключно шляхом авіаперельоту...

І
Іван

А він нам тоді нахер нужен, хай включить телевізор та подивиться на Донбас. Скоро ся і туй дочекать смолавець . Добре, що має куди тікати, бо бізнес у Венгріі, а туй посади продає із Бровдійом.

7
777

Оппа!Ми похожу фразу десь колись чули!А гроші від угорців напеано буде брати Куцин.

В
Володимир

Якщо візьмем кирки і лопати, то нащо платити податки та збори????????? Питання Юному даруванню

Читайте також