Лутковська вимагає від Авакова залишити у спокої водіїв авто з єврономерами

14
10

Омбудсмен заявляє про факт розробки поліцією бази даних водіїв, які їздять на єврономерах та безпідставних зупинок на дорозі.

Своє звернення до глави МВС Арсена Авакова омбудсмен Валерія Лутковська оприлюднила у своєму Facebook. 

За інформацією уповноваженої Верховної Ради з прав людини, поліція формує та узагальнює списки власників транспортних засобів з іноземною реєстрацією, а патрульні час-від-часу зупиняють водіїв на єврономерах, уточнююючи місце їх проживання, номер мобільного і т.д. 

- Наявність у транспортного засобу номерного знаку іноземної держави не є та не може бути самостійною причиною для його зупинення, – каже Лутковська. 

Омбудсмен вимагає від міністра Авакова щоб патрульні припинили безпідставно зупиняти машини з іноземними номерами та знищили вже зібрану у їхніх водіїв інформацію.

Тим часом, у Порошенка погрожують повністю заборонити в'їзд в Україну авто на іноземних номерах. 

Коментарі

В
Вариш

Люди отколи номера играють роль в аварийи. Воть вам лиш то кидаэся в очи. Коли зарульом не номера сидять.

М
Мукачевка

Люди, які ж ви злі та завідущи! Ну не можешь ты себе купить нормальную машину по нормальной цене за границей, чего завидовать и злостью себя и других изводить! А про аварии на иномарках может говорить только человек не осведомлённый о качестве их и наших авто. Аварии делают люди, а не машины!

М
Мукачівець

Не в обіду Прозрій Нас ужу четверть століття розводять ці гандураси привладі а ти їх поддержуеш!

М
Мукачівець

Правдоруб ти скот рогатий,дай адрес найти прорубаву мижи роги обись прозрів

Д
Діпсі

Я згоден з пиу пиу, Анон та Пішто на всі 100%... правдоруб ти лумпак без штримфлів

А
Анон

Зробили б розтаможку від 200€ і були б всі довольні: і гроші в державу, і на нашому обліку, і кількість жигулів і тазиків була б меншою, і люди їздили б на нормальних машинах.

П
Пішто

Якщо влада хоче, щоб населення країни не їздило на євробляхах, то нехай і самі пересядуть на рідні ЗАПОРОЖЦІ, або ВОЛИНЯНКУ. Це машини власного виробництва. Що зробили собі то тим і користуйтеся. Іще ніхто не бачив кортедж президента, або міністрів на ЗАПОРОЖЦЯХ. За свої кошти що хочу те і купую, а ВИ населення не обдирайте з податками.

ПП
пиу пиу

до правдоруб, ти б мiг просто написати: "Я неудачник по жизнi, безроботний бомж, без гроши, машини, свого житла. Живу у батьковому домi, а раз так - значить i у других нiчого не має бути. ВIДБЕРIТЬ У НИХ МАШИНИ". Даун ти пустоголовий.

Ш
Шоні

Порядок з єврономерами давно було зробити. Хочуть їздити - хай їздять, тільки ввести окремі штрафи і штрафувати їх в євро за порушення ПДР. Набільша кількість порушників - серед власників єврокорит.

П
правдоруб

Правильно поліція робить, що накопичує базу водіїв на євробляхах!!! Тільки по Закарпаттю десятки аварій скоєних цими так званими "власниками", якими вони фактично НЕ ЯВЛЯЮТЬСЯ!!!! в все тому що ці євро-бляшанки належать ІНОЗЕМЦЯМ і НІКОЛИ НЕ БУДУТЬ - легалізовані та встановлені на облік!!!! Ці євро-бляшанки перетнувши ОДИН раз кордон, та БІЛЬШІСТЬ з них катаються по Закарпатьским шляхам вже декілька років - НЕЗАКОННО!!! А ще гірше того вже поміняли по 5 а то й 10 разів своїх власників, заїдьте в любе село Свалявщини-Іршавщини-Хустщини-Тячівщини-Рахівщини в окремих подвір'ях по 2-3 таких євро-бляшанки......потім місцеві, як набухаються то починають себе рахувати "бешенними Максами" й коять безліч аварій............А ПОТІМ втякають та ховаються .......а ця дурна Омбудсмен хай би про права ПРОСТИХ ГРОМАДЯН квохкала, над якими наша "щира" влада ЗНУЩАЄТЬСЯ ТА ПРИНИЖУЄ людську гідність НА КОЖНОМУ КРОЦІ.

Читайте також