Луценко розповів про кримінального авторитета «Блюка», який фігурував у документах МВС

47
36

За словами народного депутата, коли він очолював українську міліцію в 2005 році, Михайло Ланьо значився у кримінальних справах щодо контрабанди та наркотрафіку під прізвиськом «Блюк».

Про це Юрій Луценко розповів у прямому ефірі на телеканалі Інтер, обговорюючи тему стрілянини в Мукачеві.

Політик також наголосив, що у «Блюка» є свої люди в силових структурах, зокрема міліції, тому, зауважив Юрій Луценко, не випадково на місце подій першим прибув начальник мукачівської міліції (В.Шимоняк). На думку народного депутата, весь силовий блок Закарпаття має піти у відставку. 

Водночас, колишній міністр внутрішніх справ наголосив, що будь-яка зброя, у тому числі здобута як трофей (таке походження зброї у бійців Правого Сектору, які стали учасниками стрілянини в Мукачеві, розповіли речники ПС), має бути зареєстрована у МВС і не може бути застосована без законних підстав.

Mukachevo.net

Коментарі

Б
бурлак

коли в обох бандах беруть участь и е членами банд силовi структури и власть,та ко кого посадить...туй дiло iде про вплив,ко сильнiший и ко мае мати перевагу!!! т.е. борьба за власть над конкретнов терирорiйов и простi люди туй виходнi....сидять и смолi жують..ко мае капусту-тот и пан.а ко пан-тот и нардепом може стати у любий момент...а то тоже доступ до великого бабла,но уже и до власти.так шо як не крути-верти,а луценко иппен такий.....

Д
добра

Блюка на моло райбаче пес руки в крові

ДБ
достав бардак1

Уже єден нардеп Балога брав под контроль вбивство Балаж Наталії.І Що? Яка мати злодійка аферистка Балаж Надя, директорка аграрного коледжу така і дочка пяниця, яка убила пяна за рулем мирних людей. Цілу Україну ці дві суки тероризують народ, купили всіх суддів, які роками вводили в брехню суспільство-судді Куропятник О, Феєр Іван, Демченко Сергій, Пак Михайло і інші перевертні в мантіях-це по фальшивому диплому. А суддя Придатчук Олег по вбивці дочки теж за гроші намагається в дуеті з харківським адвокатом, котрий захищає екс-мера Харкова Кернеса, звинуватити мирну ходу і даішників-гвалтівників, і лікаря нарколога і тих, з ким пила ця хвойда, що їй силою вливали в гирлянку алкоголь.Отже після Балог і Блюків ця справа сімейки адамсів-Балаж слідуюча на народний гнів!

Б
Беркут

Луценко сидiв, також крiмiнальне минуле, нi це була так звана полiтична боротьба. Семенченко депутат, комбат також не святий, але про нього Луценко не впоминає, приїхав до нас дiлити лiсовi потоки. Де они беруться втiй Радi, може дiйсно президентови розпустити її i на набрати нових, а то з таков Радов нам тiльки бiгати з автоматами прийдеся.

Х
хосе

это значит что это была спланированная акция

1
123

Значит ли это что в случае появления вооружённого бандформирования у ворот депутата милиция не должна вмешиваться, и по видимому должна защитить это вооруженное бандформирования от депутата? Интересно узнать как по мнению ПС должна была вести себя милиция.

М
Мукачівець

А що ви чекали що люди будуть писати що Блюк сигінь сятий Мішко любимець народа? Це бандит з багатою історією в архівах міліції і кровю на руках

ІМ
Іван Монах

О, згадали))))))))))))))))) Значить Пс не просто так в Мукачево заїхали? Ярош не кидай своїх... вони ж люди, не просто так в Мукачево приїхали. Зупиніться, домовтесь, ПС в Мукачеві не просто так з Ланьо зчепились, їх називають бандитами а їх участь в АТО забули? Ви показуєте які всі продажні і на чому все тримається .... ПС тримайтесь хлопці ми з вами, і нехай нам допоможе Всевишній...

ДБ
до банду геть

реально боріться з корупцією, но ти насмішив

БГ
банду геть!

всі силовики в області за три дні знали що ПС іде до Ланя ділити границю, будуть розборки, кругом оточили, а не приїджали та спрацювали, як завжди - хриново і туй треба розбиратися, такої стрілянини допустити не мали, треба було діяти на випередження або спеціально зробили ЧП, що був повод розігнети ПС, ну як і Торнадо, щоб не дай бог, до столиці не дійшли і не вішайте лапшу людям, а наведіть елементарний порядок, реально боріться з корупцією, бо люди опять никому не вірять, а то вже може бути черговий майдан.

М
мішо

адмін тоже їсти хоче

3
3

Любий комент який пояснюе цю ситуацію з раціональноі і обдуманоі точки зору блокується адмінами.

1
111

Блюка і всю банду в тюрьму, міліцію у отставку.

Г
Гость

Юл.к - верхушка. А основу складає вся закарпатська мусорська еліта усіх рівнів.

ПС
про систему

най би наші міліцішти розказали, як деруть гроші з люди і чому? Бо і для сього боса треба було скласти дипломат гроши каждий місяць. А усе простий винен, бо дадуть йому на бензін, думаєте, ош тому міліціштови добре каждого улизати? Так би пендриком замандячив!

С
свій

У сьому бідламі всі много чого не договарюють.Чому пс прийшов до блюка у білий динь до зубів напаковані пушками гранатометами і на таких машинах нико нич а туй нараз і рубанина? Чому упустили з города?Чому не зайшли з тила кіть чекали пс на Краснів Горці,там мош било за дві минути обїхати і розтріляти всіх із тила.Чому пустили у Лавки і чому вони іменно туда залізли?Іщи короче тілько вопросів што пальці болять писати,цікаво чи розкривуть сю комидію,і кого посадять.Думаву што никого!!!!!!!!!!!!!

ДШ
до шпонтар

підтримую на 100% красава

Ш
Шпонтар

ПРИКАРПАТТЯ, хто б казав про школу! скажу по ВАШОМУ - ПРИКАРПАТСЬКОМУ: - шльєк би вас трафив, єй бога, цуфніть си до склєпу, візьміть си пльишку, лигніть си троха, запаліть си дзигар, удіньте кухфайку, льєжти си на кушетку, біля психи, на віраку, взміт трембіту і пасіть си отару! І ХРО Б ГОВОРИВ ПРО НЕ ОСВІДЧЕНІСТЬ! ГРАМОРЄЇ!!!

ДП
до прикарпаття

не любиться іди нах звідси не умнічай і не воняй туй щирий

П
прикарпаття

Народ, ви так пишите українською як би до школи не ходили :)

А
Аноним

як мало ви знаєте і як много судите!!ви самі не розумієте шо там проісходить но на свій гнилий рот ви всі політики!і той чоловік із зброєю в руках,спортивних штанах і в комуфляжі є громадським діячем який вийшов захищати сувернітет і недоторканість своєї землі!я особисто знаю цього чоловіка і зброя його є ліцензована і він є помічником дільничого інспектора!

А
атасроф

Йшов би ти Югик на пенсiю вже. Україна тебе не забуде.

П
правда

люди, не дурійте, так не можна, Шимоняк приїхав з опер групою, сам пішов на розмову, не спрятався. Який Луценко міліціонер знаємо. Відбілювати ПС у такий спосіб не можна, Луценко сам ссить. Не люблю коли тупо говорять аби сподобатись

И
ирен

Ювко наверное 3 майдан хоче.... вот і вибирає сторону... Ювку-ювку... шо вже не будеме пжити по новому...?

Й
Йовжі

Я так думаву што першу пулю мав получити Путлер другу Медведчук третю Блюк четверту Шаранич. От так бі було справедливо і чесно. А туй так получили невиноваті а виноваті без єдиного синця. Но і ПС не поддержую. Має бути закон а не анархія!

Р
рорік

вони всі одним миром мазані, кругова порука, а коли їм вигідно починають застосовувати компромат один проти одного

П
Пастух

Був туй ПС, ще другі батальони присобачаться сюда, і буде туй єдно правило, "Якшо не хочете ділити корову, то буде она не ваша і не наша".

Й
йони

Чого Луценко це винiс на суд громадькостi аж по подiях в Мукачево, невже до цього вiн цього не помiчав, що депутат має кримiнальне минуле. Насторожує що постороня людина була застрелена правим сектором, а з депутата не впала а нi волосинка. Так боролися що депутату забули оставити хоча якого синця.

С
СТАТИСТ

ВБИВАЄМО ПАТРІОТІВ-ОХОРОНЯЄМО БАНДИТІВ-КОНТРАБАНДИСТІВ.ДЕ СОВІСТЬ У ПРЕЗИДЕНТА .ЛЕДИДА-ЯНУКОВИЧ У АВТОРИТЕТАХ.ЧИ НЕ ПЕРЕГРАЄ ВЛАДА. ПОРОШЕНКА НА КАРЕРПІЛЕР(ТРАКТОР).СЛАВА УКРАЇНІ.

Ш
Шоні

Вже у Європі задумовуються давати нам безвізовий режим чи відтермінувати. Контрабандистам вигідно туй мати кордони бо без них нич прибутку не матимуть. От вся каша замутилась. Айбо проблема ще й у тому шо война йде і нашому "цімбору" путлеру вигідно усі ці заворушки на Закарпатті. Робиш добру справу а й бо не забувай про наслідки в глобальному плані. А в глобальному плані геополітика. Тому одні й другі виноваті, а гурше, що страдають прості люди.

Г
Гийзо

буде скоро у нас ПОЛIЦIЯ, бо нич ся просто так не робить!

П
Петро

Юрка діло каже, мусорня закарпацька то шлюхи продажні, чистку треба замутити обовязково

1
123

фо фо вун каже? треба го на схід загнати

НЗ
Не з Закарпаття

Як ми багато знаємо і нічого не робимо чекаючи пронесе чи треба буде мудрствувати згодом. Чому всі судді не поміняні і не перенавчені? Хто ж визначатиме офіційно "правосуддя"?

О
Ок

Юику тобі тоже сидіти ще довго треба

Ю
юра

у відставку міліціштів та й по вшиткому

Читайте також