Луценко залишився без «Народної самооборони»?

10
6

Один з лідерів депутатської групи «Народна самооборона» Давид Жванія відмежував себе і однопартійців від Луценка.

«Він (Луценко – ред.) відноситься безпосередньо до команди Тимошенко. Він став частиною БЮТу. Проти чого, по суті, все і виступали протягом усього цього часу. І всі заяви Юрія Віталійовича ніякого відношення до групи "Народна самооборона" у фракції не мають. Він сам робить свої заяви. І останнім часом - слава Богу - він уже не пише, що він лідер "Народної самооборони"», – заявив Жванія в ефірі «Чорне та біле».

«У парламентської групи "Народна самооборона" немає ні одного члена партії. Тому що партія "Народна самооборона" - це перейменована партія, яку створив сам Юрій Віталійович, і куди ще ніхто не вступав. Тому це просто ідентичні назви, але це зовсім різні формування, – роз’яснив нардеп. – А сам Юрій Віталійович – це член БЮТ. Так. Він вів абсолютно відкриту агітацію за Юлію Володимирівну, демонстрував, що він є член цієї команди. Але ми не були учасниками цього процесу. Ніхто з нас».

Коментарі

С
Сашко

А хтож на Закарпатті Синішин,Москаль,Михайлішин.? ---діти Пуценка.

1
1

А ещё вчера чуть ли не взасос целовались... Эх,ребята!!! Разве так можно?! Вот потому и потерпели поражение на выборах, что уже с марта 2005 года начали ругатся между собой. Вы своими кознями друг против друга сами и привели на трон Януковича.

ИС
И С

Вот именно ЧЛЕН в прямом смысле этого слова

В
васек

Та короче каждая шавка сейчас будет искать свою конуру.

Т
Тарас

Жвания-не один из лидеров,а один из спонсоров.А Луценко больше всех ездил и агитировал.

ДП
Додик Попилевский

О Луценко: "Доигрался хрен на скрипке".

Читайте також