Львів та Харків на Євро-2012 можуть змінити Берлін та Лейпциг

1
0

Президент УЄФА Мішель Платіні більше не виключає можливості позбавити Україну проведення Євро-2012. Це випливає з інтерв’ю, яке дав президент УЄФА, французькому виданню L’Equipe.

“Рішення буде прийматися на початку грудня під час засідання нашого виконавчого комітету на Мадейрі, - сказав Платіні. - Грудень – останній термін. Зараз ми граємо з часом, але, в якийсь момент, в нас його більше не буде. День за днем наближаємося до вхідних дверей чемпіонату. Якщо не Україна, то треба буде знайти два інших стадіони (чотири передбачено в Польщі). Побачимо, що вийде”.

На питання про можливість проведення матчів у німецьких містах Лейпцигу та Берліні Мішель Платіні відповів наступне: “Це варіант”.

Тим часом, німецький футбольний журнал Kicker стверджує, що футбольний чемпіонат відбудеться в Україні лише в двох містах - Києві та Донецьку.

За його даними, Харків та Львів не в змозі виконати вимоги УЄФА. Натомість у Польщі проблем із чотирма містами, де має відбутися європейська першість (Варшава, Гданськ, Вроцлав, Познань) - немає.

При тому, Платіні заявив: “На даний момент я не хочу обговорювати ніяких інших сценаріїв. Я вірю, що Україна зможе справитися з ситуацією. Ми залишаємо Україні і Польщі право прийняти турнір. В той же час ми попередили ці країни про багато проблем, які повинні бути вирішені. Нам обіцяли хороші дороги, інфраструктуру, готелі, але поки ми цього не бачимо. Сподіваємося, що ситуація зміниться в найближчі три місяці”.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також