Львівська залізниця несе збитки через закарпатських логістів

5
0

через те що вони неефективно використовували вагони для вантажних операцій на під’їзних коліях

Львівська залізниця заявила, що через дії закарпатських підприємців несе збитки. Протягом жовтня цього року 10 промислових підприємств у західному регіоні неефективно використовували вагони для вантажних операцій на під’їзних коліях. Це збільшило час простою вагонів та негативно вплинуло на роботу залізниці. Про це сьогодні, 12 листопада, власкорові ЗІКу повідомили із прес-служби Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Зокрема, надто довго триває оформлення перевізних документів спеціалістами ТзОВ «Логістичний центр Пакобо» на станції Чоп. 508 вагонів чекали зайвих 25 годин документів з митниці, бо не мали фінансових гарантій, а документи містили розходження даних перевізних паперів з фактом.

Залізничники звернулися до усіх підприємців, які послуговуються вантажними вагонами, з проханням оптимізувати свою роботу та забезпечити стабільний і безперебійний рух вантажів. Адже простої вантажних вагонів наносять збитки і підприємцям, і залізничникам. Для оптимізації роботи у цьому напрямку залізничники виступили з ініціативою та спільно з підприємцями розробили заходи суттєвого скорочення часу перебування вагонів під вантажними операціями.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також