Львівська залізниця вимагає забрати ринок із залізничного переїзду

10
0

у селищі Тересва Тячівського району

Фахівці „Львівської залізниці здійснили комісійний об’їзд залізничних шляхів на Закарпатті, під час якого виявила ряд порушень. Зокрема, надіслано звернення до обласної влади краю з вимогою перенести у безпечне місце ринок із залізничного переїзду у селищі Тересва Тячівського району. Про це сьогодні, 16 травня, ЗІКу повідомила прес-секретар Державного територіально-галузевого об’єднання „Львівська залізниця” Лілія Криницька.



Під час комісійного об’їзду залізниці на Закарпатті ревізори виявили ринок, облаштований безпосередньо поруч із залізничним переїздом. На станції Тересва в районі переїзду 124 км у смузі відчуження залізничної колії організовано несанкціонований ринок мешканцями селища Тересва та прилеглих сіл. Перебування громадян у цьому місці загрожує безпеці руху поїздів та їхній особистій безпеці, вважають залізничники.



У разі невиконання Закарпаттям вимог залізничників, вони погрожують з 19 травня у „базарні” дні скасувати курсування приміських дизель-поїздів на дільниці Тересва-Солотвино.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також