Львівські "есбеушники" викрили канал нелегальної переправки мігрантів

6
0

через територію Закарпаття

 Упродовж цього року управління СБУ у Львівській області припинило діяльність двох каналів, через які закордон доставляли нелегальних мігрантів. Їх функціонування було спрямоване на переправлення в Республіку Польща незаконних мігрантів з Республіки Молдова, Індії та Пакистану. Про це повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Стосовно осіб, причетних до організації роботи каналів, спецпідрозділ УСБУ у Львівській області та прокуратура порушили дві кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Водночас чотирьом мешканцям м. Стрий оголошено офіційні застереження про недопущення протиправних діянь за організацію доставки груп нелегальних мігрантів в контрольовану прикордонну зону (Закарпатська область) з метою подальшого незаконного перетину кордону України зі Словацькою республікою.

Довiдка

Управління СБУ у Львівській області нагадує про функціонування цілодобового телефону довіри - 298-66-22, за яким можна повідомити про порушення, які належать до компетенції СБУ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також