Львівський апеляційний суд остаточно підтвердив реєстрацію Андрія Балоги (ВІДЕО)

12
23

Судді відмовилися задовільнити апеляційну скаргу Михайла Русина.

Розгляд справи призначили  учора на 17 годину, однак невдовзі переклали на 11 годину 14 лютого.  Однак і сьогодні розгляд довелося перенести на 12, рішення було оголошене близько 14 години.

Львівський апеляційний суд відмовився задовільнити апеляційну скаргу Михайла Русина та залишив у силі рішення суду першої інстанції (Закарпатського окружного адміністративного суду). Рішення Львівського суду є остаточним і оскарженню не підлягає. 

                                

Нагадаємо, 9 лютого о 12.00 розпочався розгляд справи щодо скасування рішення про реєстрацію кандидатом у депутати Закарпатської облради по 5 округу Андрія Балоги.

Відповідний позов подав інший кандидат по округу №5 Михайло Русин. Суть позову у тому, що начебто Андрій Балога значиться членом «Партії нового покоління України».

У неділю,  10 лютого відбулося друге засідання Закарпатського окружного адміністративного суду, за результатами якого було підтверджено правомірність реєстрації Андрія Балоги як кандидата у депутати Закарпатської облради від Єдиного Центру по округу №5 з центром у Мукачеві.

Таким чином суд відмовився задовольнити позов іншого кандидата по цьому округу Михайла Русина, який наполягав, що Андрій Балога начебто є членом Партії нового покоління (прийнятий у її лави київським осередком політсили).

Напередодні уже Львівський апеляційний суд розпочав розгляд справи за апеляційним зверненням від Михайла Русина щодо реєстрації першого кандидатом у депутати Закарпатської облради від Єдиного Центру. 

                     

Коментарі

ВЗ
Вуйко з Верховини

вітаю сімюБалогів над впевненою перемогою над Синьо Жопою Бандою Данецьких Янучарів і ііх Закарпатських жополизів і членососівй Конюха і компаніі

МС
Микола Староста (Жалива)

Казявка знову вискочила.

ВГ
Віталій Глагола

Правосуддя восторжествовало.!

С
сивлюський

Жаливо, ти кажеш шо ти не член ПРдунів, (а ми всі знаємо шо ти просто член), а "шось мало знаєш".... Тобі шо в лікарняну палату "мало якусь" інформацію заносять???? Чи все таки ти БРЕХАЧ??? Про шо всі давно знають... Іди краще візьми заспокійливий укольчик.

Ч
читач

Сьогодні перевіримо Жаливу, буде офіційне спростування або ні. Якщо буде то він дійсно проінформований та компетентний, вже можна сказати - закарпатський політолог. Якщо ні то - великий брехач.

МС
Микола Староста (Жалива)

Для Василя.... завтра буде офіційна заява від влади на цю тему, подивимось, як заспіває Балога.

П
Пізняковиць

Правосудді, не переживайте . З вами поступлять простіше, не публічно . Зрозумів риг?

2 правосуддя

По П.Б. вже питання вирішене.І цікава ситуація,П.Б.взагалі не чути,шумно від В.Б.-складається враження,що чоловік і сказати сам не може нічого путнього.У ВР його).

П
правосуддя

Балоги з судами вже за....! де не глянеш Балога - Суд: то П.Б. з Деркачем, то Птевка з газетою, то Андрій з виборами та ще й з ВАСУ!!!!!!!!!!!!!! Ви без суду можете десь пройти??!!! Давно пора зрозуміти ----- Балог нікому не потрібно ні Завидову, ні Закарпаттю, ні всій Україні тимпаче!!!!!!!!!!! А перевибори будуть обов"язково!!!! І одне питання: чи є в Балог ще гроші, щоб народ купити??????

МС
Микола Староста (Жалива)

Василю,повір, що я щось мало знаю. Регіонали самі нічого не знали про судові процеси. Спочатку даже не розумілися для чого все це затіяв Балога. Правда вже розібралися у чому справа, все це уже проходилося у 2002-2004 роках, тільки Балоги(точніше юристи)упустили саме головне. Якщо регіонали захочуть то Андрія знімуть з виборів і ніяких суд Балогам не допоможе. Такі реалії сьогодення.

X
XeYMeY

Гроші лиш Пріоритет (ОСУ)Обобщяющої Системи Управліня. В дальннішому Будуть Рішати Справедливість,нравственість. Андрійко Ще незрозумів за яким масоном стоїть Євро інтеграція,хотя в ЛОндоні добре знають,но ГОйам ходу нема. За Нами СПраведливість. А БАлогам Побажати Любові,віри та надії. Ставайте Человеками.

1
123

Не захищаючи Андрія,хочу запитати МУКАЧІВЦІВ:як можна порівняти Андрія з Чубірком?Чи ви хочете такий варіант як у Грузії?Всіх бандитів на свободу і вперед?Ви лише подивіться кримінальні новини,все про Донецьк.Я ще раз хочу наголосити,гріхів Балоги мають дуже багато,але всерівно якась різниця між ними є.

В
Василь

Микола Жалива, а ви звідки знаєте що робили регіонали а що ні і тим більше вони планують робити? А Андрія я вітаю з перемогою. Бажаю і на виборах перемогти.

Г
Гріша

Походу Павлу вручили повну версію постанови. Походу торба.

М
Міша

Походу це всьо один піар і розводняк. Самі пишуть - самі відповідають. Андрію ім'я роблять. Так раз і за пару днів до виборів стільки його в інтернеті, шо скоро оцка дожене по згадуваності

МС
Микола Староста (Жалива)

Балога виграв суд сам у себе. Регіонали не подавали цього позову! Все дуже просто, Балога упередив регіоналів, щоб ті дійсно не подали до суду та не зняли Андрія. Правда регіонали і не намагалися у такий спосіб знімати Андрія. Нагадаю, що Михайло Русин до регіоналів ніякого відношення не має він працює в структурах які належать Балогам(Петьовка).

Ц
цікаво

скільки старому Балозі обійшився такий піар,тепер хоч не хоч а треба вірити ош,вшідкі Балоги то е опозиція і до влади(ПР) і до ОО,послухайте лисичку,і щуку киньте в річку,одколи м учув за Балогу,не чув им жодного слова критики влади,перед виборами не в щот,то еротичне покусування

В
Валентина

Ну наконец то хоть одно справедливое решение в череде судебной вакханалии

Я
ЯРОСЛАВ

До Івана та Львова,ПОЦЮЛЮЙТЕ БАЛОГУ В ГУЗИЦЮ !!!!!СМАЧНОГО....

Р
розуміючий

Львову: кому?

Б
Бейло

Адмін,Русин це призвіще,взагалі то.Будьте незалежним виданням.

І
Іван

Може засіяв. Бо се правильний суд. А київський ВАСУ - не правильний.

Л
Львів

Шановні читачі за це рішення Балога заплатив 1$мільйон 200 тисяч доларів !!!

Читайте також