Львовом пронісся буревій (ФОТО)

5
0

Центр Львова сьогодні, 3 червня, внаслідок буревію понад годину був знеструмлений.Під час буревію вулиці позаливало, а внаслідок сильних поривів вітру були повалені деякі дерева у центральній частині міста.

Зокрема, на вулиці Підвальній біля музею «Арсенал» впало дерево і перегородило вулицю. На місце події прибули рятувальники МНС.

Також, як повідомила прес-служба Львівської міської ради, унаслідок стихії, яка пронеслася Львовом, на вул. Стрийській, 350 сталося ДТП – перекинувся мікроавтобус. Двоє осіб постраждали.

Окрім того, як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій, станом на 16.10 на вул. Зеленій (р-н старого Сихова), вул. Стуса, впали дерева, внаслідок чого припинено рух транспорту. Зараз там працюють аварійні служби щодо ліквідації наслідків. На вул. Стрийській, Дністерській, у парку Боднарівка та на Новому Львові теж впали дерева; на вул. Манастирського, 5 частина даху впала на 15-річну дитину. Зараз її шпиталізують в міську дитячу лікарню. Дитина у важкому стані; знеструмлений електротранспорт міста.

Також знеструмлені всі ТЕЦ міста та всі котельні, крім Шевченківського району Львова. Франківський, Сихівський та частково Личаківський райони залишилися без гарячої води. Знеструмлені насосні станції «Сокільники», «Довга», «Кривчиці». Таким чином зараз без води залишається Франківський, частково Залізничний та Сихівський райони Львова. Знеструмлена каналізаційно-насосна станція «Лапаївка», «Зубра», «Медової Печери» і «Насосна-Малечковичі».

Аварійні служби міста переведено у посилений режим роботи. Усю оперативну інформацію про наслідки стихії збирають у диспетчерській службі Львівської міської ради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також