Лєна Майєр потрапила під "золотий дощ"

25
0

Наступного року дівчина поповнить список мільйонерів.

Ще до початку шоу в Осло три пісні переможниці "Євробачення", які Лєна Майєр-Ландрут виконала у фіналі національного конкурсу німецького, увійшли в першу п'ятірку найбільш популярних синглів в Німеччині. Тепер же вчорашня школярка, судячи з усього, стане мільйонеркою.

Переможний "Satellite", який Лєна виконувала і в Осло, ще до її перемоги міцно зайняв перше місце в чартах і проданий вже в кількості більше 500 000 екземплярів. Нарозхват йде і перший альбом Лєни "My Cassette Player" - 200 000 дисків. Якщо врахувати, що з кожного проданого диска Лєна отримує близько 10% гонорару, то можна підрахувати, що за останні місяці два вона заробила близько 80 000 євро. І це ще до її перемоги в Осло.

Але це, звичайно, ще не все. Як гарячі булочки, розхапують німці різну "феновскую" мішуру: майки з портретом Лєни, чашки з портретом Олени, прапори з портретом Олени і так далі. Тільки на цьому Лєна заробляє приблизно 5000 євро кожен місяць.

А попереду переможницю "Євробачення" очікують гастрольні турне, які (це ясно вже зараз) будуть проходити з повним аншлагом. Кожен концерт буде приносити їй близько 10 000 євро. Так що вже наступного року, прогнозують журналісти, Лєна може стати мільйонершею

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також