Лєна Майєр розповіла усі подробиці роману з Рибаком

30
0

Після повернення переможниці конкурсу "Євробачення-2010" Лєни Майєр-Ландрут на батьківщину вся Німеччина активно обговорює її роман з торішнім фіналістом Олександром Рибаком.

Буквально днями в Інтернеті активно обговорювалася новина про нетрадиційну орієнтацію Рибака. Співак зізнався, що є представником сексуальних меншин. Крім того, про це він написав на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. Офіційні представники співака відразу поспішили спростувати цю інформацію, та й сам Олександр у подальших інтерв'ю зізнавався, що його орієнтацію можуть підтвердити як мінімум 20-30 дівчат.

А після завершення конкурсу в Німеччині всерйоз обговорюють його роман з Лєною Майєр. Привід цим чуткам дав сам Рибак: вручаючи Лєні приз - кришталевий мікрофон - він дуже ніжно поцілував дівчину в губи.

"Вона зачарувала всю Європу, але особливо торішнього переможця" Євробачення ", - цитує німецьку пресу" Експрес-газета ". - Олександр Рибак з Норвегії, можливо, найбільший прихильник Лєни Майер-Ландрут ... Вже за тиждень до фіналу він був найчастішим гостем в гримерці Лєни, репетирував з нею і співав з нею дуетом. Схоже, Лєна захоплена Олександром не менше, ніж він нею ".

Вже після "Євробачення" відкрився той факт, що Лєна і Олександр давно працюють разом і навіть записали альбом, який днями з'явиться у продажу.

А на одній з прес-конференцій, відповідаючи на питання про її взаєминах з Рибаком, Лєна чи то жартома, чи то всерйоз сказала: "Ми були разом три роки і чотири місяці. І найближчим часом одружимося! Ми ніколи не приховували той факт , що ми - пара ".

Проте, обговорюючи всю цю історію, публіка забуває, що такий роман - ідеальний піар-хід напередодні виходу спільного альбому виконавців.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також