Лєна Майєр та Олександр Рибак збираються одружитися

46
4

Німецька співачка Лєна Майер-Ландрут, переможниця "Євробачення-2010", зустрічається з переможцем "Євробачення-2009" Олександром Рибаком.

Онука колишнього посла ФРН в СРСР зізналася журналістам, що з Рибаком, норвезьким співаком білоруського походження, її пов'язують романтичні стосунки, що тривають вже 3 роки і 4 місяці.

"Планується весілля", - сказала юна співачка, передає NEWSru.co.il.

Незважаючи на інтерес до Лєни, викликаний її перемогою на "Євробаченні", німецькі ЗМІ спокійно поставилися до її "весілля з Рибаком", а також до фактів з недавнього минулого. Близько двох років тому Лєна Майер-Ландрут знялася голою в одному з епізодів шоу "Будь ласка, допоможіть мені".

Епізод представляв собою еротичну сцену, в ході якої молода пара займалася сексом в басейні. Партнер Лєни по цій сцені, 19-річний випускник однієї зі шкіл Гамбурга, розповів, що епізод знімався з опівночі до шостої години ранку і за цього час він встиг зрозуміти, що Лєна добре цілується.

Тим не менш, жодних стосунків на знімальному майданчику між молодими людьми не виникло, не дивлячись на те, що обидва вони були самотні в той період.

Відзначимо, що раніше Рибак зізнався, що цього року буде вболівати за артистку з Німеччини Лєну.

Також він заявив ЗМІ, що його серце зайняте чоловіком, проте потім сказав, що це був жарт.

Коментарі

Н
Настя

А мені здаеться ( якщо це правда ) то Лена і Саша чудова пара А що стосується років то тут таки щось не так Я згодна хтось таки Бреше

Э
Элис

вот и появилась новая "утка" про Лену

В
Ваван

"с Рыбаком, норвежским певцом белорусского происхождения, ее связывают романтические отношения, которые длятся уже 3 года и 4 месяца." Но: около двух лет назад, когда снимался эротический эпизод, Лена была свободна!!! Это как такое может быть??? Мне кажется что где-то кто-то врёт.

В
Ваван

"с Рыбаком, норвежским певцом белорусского происхождения, ее связывают романтические отношения, которые длятся уже 3 года и 4 месяца." Но: около двух лет назад когда снимался эротический эпизод Лена была свободна!!! Это как такое может быть??? Мне кажется что где-то кто-то врёт.

Читайте також