Лєна Майєр завжди регоче, коли бачить себе у телевізорі

57
0

Переможниця "Євробачення-2010" Лєна Майер-Ландрут (Lena) з Німеччини пояснила, за рахунок чого виграла в конкурсі. "Я намагалася бути такою ж веселою, завзятої і свіженької, як звичайно. І все! Повірте, перемогти міг будь-який", - сказала вона газеті "Сегодня".

За її словами, напередодні фіналу вона тільки закінчила школу й встигала з працею. "Навіть під час підготовки до" Євробачення "заняття не закидала, до іспитів готувалася. Думаєте, мені роблять якісь знижки? Як би не так. Швидше, попит з мене ще більше. Хоча, в принципі, закрившись у кімнаті з підручниками, можна перепочити від вимотуючі репетицій ", - сказала Майєр-Ландрут. Вона зазначила, що зіркою себе не вважає. "Я так, Лєна із випускного класу. Чесно кажучи, коли бачу себе по телевізору, мені чомусь так смішно стає", - заявила співачка. "Я взагалі в шоу-бізнес потрапила зовсім випадково, хоча з п'яти років серйозно займалася танцями", - додала вона.

Відзначимо, що Лєна Майер-Ландрут - єдина дитина в сім'ї, внучка посла ФРН в Радянському Союзі. Як передає канал "Вести", дівчина з п'яти років займалася бальними і сучасними танцями. А ось музичного або акторської освіти у неї немає. Але це не завадило е вирватися вперед на національному відборі. Своєю популярністю на батьківщині вона багато в чому зобов'язана Інтернету - ще до поїздки в Норвегію ролик з її піснею зібрав мільйони переглядів на "YouTube". Тепер, коли дівчина стала володаркою "Кришталевого мікрофона", сильніше за інших радіє її рідний Ганновер. "Це раптом стало реальністю. Безліч людей в Green-room, і всі раптом починають кричати - О боже, це перемога! Лена, ти виграла! Я відповіла - ні, ще не всі країни проголосували, не всі очки розподілені. Я не розраховувала на перше місце, не могла повірити в те, що все це - правда. Це - фантастичне відчуття! ", - розповів співачка.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також