Лише після смерті: У квартирі самотнього чеського пенсіонера знайшли понад 600 одиниць зброї (ФОТО)

33
3

73-річний чоловік із Чехії ховав у підвалі та квартирі сотні одиниць вогнепальної зброї, на які у нього не було ліцензії. Цей нелегальний сховок поліції вдалося виявити лише після смерті господаря.

Ніхто не очікував такого відкриття. Поліцейські знайшли готовий арсенал зброї в квартирі померлого пенсіонера з міста Стод на півдні Пльзенського краю.

Поліція прибула до багатоквартирного будинку через раптову смерть літнього чоловіка. Він жив самотньо, і виявилося, що був великим любителем зброї. У нього виявили понад шість сотень пістолетів та інших видів зброї.

Зброю оперативники вилучили. Було порушено кримінальне провадження за підозрою в скоєнні злочину незаконного володіння зброєю. Але справу, швидше за все, відкладуть, через смерть головного фігуранта.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ОВ
Ох вже та мєнтовська антилогіка!

Який крімінал, якщо дядько був колекціонером? 600 одиниць? Та там половина, певно, рамки, стволи... тобто запчастини

Д
Думка

Навпаки , нагородити іменною зброєю ....посмертно . Адже , пенсіонер акумулював у одному місці (житлі) декілька сотень видів зброї і боєприпасів і , тим самим , не дав "їй" вистрілити десь поза межами свого помешкання. Дід - герой . Герої не вмирають !

К
Кузя

Клас, ціла колекція. Може і знали просто не трогали

Читайте також