Лише за добу мукачівські міліціонери зловили двох наркоманів

11
1

Мукачівські правоохоронці і надалі активно протистоять наркоманії, виявляючи та припиняючи все нові факти незаконного обігу наркотиків. Лише за минулу добу правоохоронці Мукачева затримали двох молодиків, у яких були виявлені наркотики.

Працівники мукачівської міліції по вул. І.Франка  біля церкви побачили сп”янілого чоловіка, який підозріло себе поводив. Мукачівець здався дивним міліціонерам не дарма, адже виявили у нього 6 грамів марихуани. Хлопець  пояснив, що це – тільки для власного вжитку аби іноді покурити, також додав, що дану “травку” він знайшов. Згодом працівники міліції встановили, що 24-річний мукачівець раніше мав судимість за вчинення крадіжок.

А ось у с. Зняцево дільничний інспектор міліції, охороняючи спокій населення і патрулюючи територію дільниці, що обслуговується, запримітив молодика, який теж був напідпитку як і його попередник. Побачивши людину у погонах, він став сильно хвилюватися і своєю поведінкою викликав підозру. Причина хвилювання  згодом стала зрозуміла, адже у кишені джинсової куртки правопорушника знаходився паперовий згорток  в якому була марихуана. Як пояснив затриманий- “ Кущ коноплі знайшов, коли ходив випасати корів, після зірвав та висушив”.

Нині ж правоохоронці відносно двох молодиків відкрили кримінальні провадження за вчинення правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Закарпатській області. Нагадаємо любителям “кайфу”, що за зберігання наркотиків без мети збуту передбачено покарання у вигляді обмеження волі на термін до трьох років або позбавлення волі на той самий термін Триває досудове розслідування, повідомляє Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС.

Коментарі

С
Сашко

Лише я один читаю замість "Лише за добу мукачівські міліціонери зловили двох наркоманів" так: "За добу мукачівські міліціонери зловили лише двох наркоманів"

Читайте також