Лише за добу на Іршавщині виявили 25 порушень ПДР (ФОТО)

13
1

Цими днями правоохоронці Закарпатської області, а саме працівники управління Державтоінспекції, спецпідрозділу «Беркут» та працівники Іршавського районного відділу міліції проводили оперативно-профілактичне відпрацювання у вечірній час на території Іршавського району.

Проводячи інструктаж перед початком профілактичного заходу керівництво УМВС та Іршавського районного відділу, увагу приділили питанням підвищення професіоналізму і грамотного реагування, дотримання законності та ввічливості поводження з громадянами, заходами особистої безпеки під час проведення заходів. Були визначені населені пункти з найбільш нестабільної криміногенною обстановкою, що потребувала негайного міліцейського втручання. Наголошено і напрямки роботи, які потребують посиленої уваги. А це і боротьба з незаконним обігом наркотиків, втягування неповнолітніх в злочинну діяльність та виявлення водіїв, які скоюють грубі порушення Правил дорожнього руху, їздять на автомобілях без належних документів.

Результати відпрацювання не забарились.

Працівниками карного розшуку разом із дільничними інспекторами Іршавського районного відділу міліції було розкрито у місті Іршава крадіжку золотих виробів, біжутерії та вина домашнього виготовлення.

Правоохоронцями під час відпрацювання було притягнуто до адміністративної відповідальності за різні правопорушення 40 осіб, із яких 25 за порушення Правил дорожнього руху. Також працівниками міліції перевірено на дому 66 осіб, які знаходяться на різних профілактичних обліках.

Як свідчить практика, проведення таких відпрацювань значно поліпшує оперативну обстановку у районі, сприяє стабілізації громадського порядку й підвищує рівень довіри місцевого населення до міліції, повідомляє  УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

В
вуйко

випадкове співпадіння: - мешканці Іршавщини у Довгому перекрили дорогу - Варцаба провів так званий прийом громадян - беркут,ДАІ виявили 40 правопорушень

Читайте також