Лише за листопад на Закарпатті розмитнили 1069 "євроблях"

6
6

Мова йде про автівки, власник яких сплатив штраф 8500 гривень за перебільшення терміну перебування у країні.

Як зазначили Mukachevo.net у ДФС Закарпаття, станом на сьогодні, лише за листопад було розмитнено 1069 "євроблях", платежі з яких склали 68377.8 тис.грн.

Загалом, з 22 лютого, а саме того часу, як закінчився пільговий період, на Закарпатті було розмитнено 6725 "євроблях", а платежі з них склали 477434.2 тис.грн.

Нагадаємо, ще у вересні Верховна рада підтримала продовження відтермінування штрафів ще на 90 днів, до 1 січня 2020 року.

Тоді, голова комітету податкової, митної та фінансової політики Данило Гетьманцем наголосив, що цього разу штрафи за використання "євроблях" відтерміновується востаннє.

Також, у період 2-6 грудня в Україні нардепи підтримали відтермінування штрафів за "євробляхи", дозволили надалі ввозити нові авто зі стандартом "Євро-5", а у світі продовжують розвивати інноваційні технології і створювати електрокари.

Також, редакція розповідала, як на Закарпатті Феміда встала на сторону "євробляхера".

Коментарі

Р
Рем

Всі проблеми від євроблях .Тре завозити азіябляхи.

5
555

То у европи а не у гузици.

5
555

Та ви шо тупи розтаможка мойи автивки стоить 3500долар.а ауто в украини продаеться за 3700.то дебили!!!!!

Ї
Їздюкам

У Європі скрізь вводиться заборона дизелів їхати містом. Ціни на дизель падають катастрофічно, авто скоро буде дешевше за металобрухт. Ми йдемо у Європу. Потрібно і нам забороняти рух дизелів містом. Дихати нема чим! По селах своїх їздіть і там коптіть.

Й
Йони

”нардепи підтримали відтермінування штрафів за "євробляхи", дозволили надалі ввозити нові авто зі стандартом "Євро-5", а у світі продовжують розвивати інноваційні технології і створювати електрокари” Дуже мені цікаво, а ваш редактор їздить на інноваційному екологічному електрокарі? Чи на погнитуй евробляхи, як більшість людей, Хто собі не може дозволити інноваційний електромобіль

Б
Бувалий

Тать дайте жебрачі наїститися того чормету. Й так скоро розумні на елекрокари пересядуть

Читайте також