Лише за місяць на Закарпатті виявили 197 порушень у перевезенні пасажирів

4
1

Сьогодні, 4 липня 2014 року в Управлінні Державтоінспекції Закарпаття було проведено «круглий стіл».

Зустріч було проведено у зв’язку з тим, що на території області тривають профілактичні заходи «Автобус 2014». 

За словами заступника начальника Державтоінспекції Закарпаття Юрія Вейкай, лише спільно з громадськістю можна досягти ефективних результатів по наведенню порядку у сфері перевезення пасажирів. Закарпатська область порівняно з іншими є досить спокійною у цій сфері. А з недобросовісними перевізниками «боротися» потрібно разом.

На думку секретаря громадської ради при УМВС Василя Поповича, найкращий спосіб «боротьби» з нелегальними перевізниками, це створення таких умов, щоб вони захотіли стати легальними, а це в першу чергу необхідність внесення змін до законодавства.

Було звернуто увагу, що при роботі спільних груп (наразі такі створено спільно з Укртрансінспекцією) значно підвищується ефективність проведення таких заходів. Так, лише за місяць було перевірено 754 автобуси та виявлено 197 порушень правил перевезення пасажирів, з них 63 перевізники здійснювали свої послуги на технічно несправних транспортних засобах. Також Державтоінспекцією направлено 6 подань на позбавлення перевізників відповідних ліцензій, повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

"лЮСТРАТОРАМ"-ГР при УМВС

Замість того, щоб міняти систему МВС із середини і створити антикорупційні умови роботи для подальшого розвитку держави і створення умов праці, за яких буде можливість легалізуватися і ЧЕСНО ПРАЦЮВАТИ ТА СПЛАЧУВАТИ ПОДАТКИ - "активісти" громадської ради при УМВС помагають прогнилій міліції, не без допомоги Укртрансінспекції, ШУГАТИ ВОДІЇВ, щоб ті, потім, при зустрічі сам на сам - були більш ПІДДАТЛИВИМИ і розуміли,яка участь може їх настигнути.

Читайте також