"Лишіть мені хоч пакетик": як у Мукачеві затримали молодика з марихуаною (ВІДЕО)

10
10

Поліція оприлюднила оперативне відео затримання вночі ще 26 серпня мукачівця з 18 пакетиками марихуани, які за словами молодика він придбав у ромів в Паланку.

Ми інформували про цей інцидент раніше на основі офіційного звіту патрульних. А це оперативне відео затримання.

Коментарі

В
Володька

Мартини товкани туйка в темі і в долі:))))баришки

Ч
Читач

Яка нахер "309"?????????? Там 100 процентова 307, "18 згортків маріхуани, шпріц з кристалами, електронні ваги"!!!! Слідчий повинен з таких речових доказів відразу закривати у ІТТ., у нас через таких виродків стаються розбої, грабежі, кражі, гинуть люди!!! Бо все награбоване несуть конченим баригам!!!!

ДА
До Андрія

В клячанові пітьовка малий продає наркотики з дачі, а блюк і наркоту і зброю. Нич їм не є, діляться з поліцією.

П
Планокур

Пацани, тать што теперка курити?

А
Андрій

Треба поліції провести рейди на озерах всіх.От там буде кубло наркоманів.І чим молодь думать коли вживає всяку дрянь.Яке у них майбутне.Яке здоровя.У багатьох країнах світу за таке розстріл і це нежарти.

Д
деканоідзе

Крім патрульноі поліції реформа в МВС не проведена. Все інше лиш назва. А саме страшне що всі керівники живуть сьогоднішнім днем аби лиш він пройшов і бабла зрубити. Вопрос чому прості менти шось роблять взагалі. Забийте може тоді дійсно проведуть реформу а не будуть народ дурити.

Ц
Центровський

Народ, як звати патрульну полiцiянточку , гарненька така, i попу мае файну хе-хе) они двi все ходять у центрi. Просто цiкавить, хто така i звiдки.

М
Міша

Но ашо дале з ним буде пустять як і всіх,сі затримувуть а їхні начальники пущавуть бо всьо повязано.іколивже з сив наркоманійов покончать?

ПД
правдоруб до редакції

Редакціє, я вже на раз писав - "Не викладайте подібні відеороліки!!!!" Це все не є "роботою" поліції, тому що це все справжня дурня, яка свідчить про те ЩО ПОЛІЦІЯ НІЧИМ НЕ ЗАЙМАЄТЬСЯ!!!! Чому не показуєте як затримують - РЕАЛІЗАТОРІВ (бариг)???? А відповідь проста, що подібними "відеокіношками" відволікається увага громадян від того, що ІСНУЄ ПРОБЛЕМА з реалізацією поліцією оперативних заходів по лінії боротьби з незаконним обертом наркотиків, яка пояснюється ДУЖЕ ПРОСТО - оперативники, які так би мовити повинні "боротися" - САМІ "кришують" всіх бариг та їх поставщиків.

П
Пітьо

Мукачево то якиїсь Бруклін. Шо не динь то бють поліцію. Возять нюхіс, шмаль кастети , пістолети у машинах

Читайте також