Лисичівська школа на Іршавщині відзначила 50-річчя

11
0

Минулої суботи Лисичівська школа відзначила 50-річний ювілей. Хлібом-сіллю зустрічали старшокласники в коридорі альма-матер колишніх випускників, директорів і вчителів, які були сповнені приємних емоцій від спогадів про роки своєї молодості. Основна частина свята відбувалася в будинку культури, де у фойє всіх запрошених нагороджували символікою школи.

 

За цей період у стінах закладу гризло граніт науки 1315 лисичан. Це студенти, митці і літератори, педагоги і юристи, підприємці і спортсмени, керівники і прості лісоруби. Доля розкидала їх по всьому світу. Окремим вдалося того дня знайти можливість завітати в рідне громаду.
 
Безперечно, майже всі вони найкращі дні свого життя пов’язують зі школою. Таку атмосферу щирості, уваги, взаємодопомоги, як у цьому верховинському селі, ніде не зустрінеш. Серед випускників школи було 20 директорів різних шкіл в Україні, десятки науковців, успішних керівників різних структур та  рівнів. І сьогодні учні закладу гідно представляють район на олімпіадах, а нещодавній приклад -- шкільна КаВееНівська «Файна бригада», яка на регіональному турнірі в Тернополі завоювала приз найбільш професійної і виборола право виступати у фіналі в національному палаці культури «Україна».
 
Серед почесних гостей свята -- голова районної ради Станіслав Сухан, заступник керівника апарату райдержадміністрації Богдан Халак та начальник відділу освіти РДА Ганна Белей, директор Довжанського лісомисливського господарства Василь Ледней, помічники депутата обласної ради Степана Деркача, які вручали подарунки. 
 
У своєму вітальному слові Станіслав Сухан наголосив на тому, що вже через кілька років черговий випуск лисичани проведуть у новій школі, для чого як він, так і голова райдержадміністрації докладуть максимум зусиль.  
 
Свято вдалося на славу. Воно -- спільний результат піввікової праці педагогів, учнів цієї школи, всіх жителів Лисичова. Та найбільше для його проведення доклали зусиль Марія Метеньканич і сільський голова Ярослав Пальок.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також