"Лисий": Історія добровольця з Закарпаття, який виконує любі завдання, що ведуть до перемоги (ФОТО)

8868 1

Прикордонник Ярослав, відомий як «Лисий», із самого початку повномасштабного вторгнення в Україну став добровольцем у Чопському прикордонному загоні.

Родом із Чопа, він не раз дивився в обличчя війні, де кожен новий виїзд був важчим за попередній. Проте його рішучість залишається незламною, йдеться на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

"Вже не боїшся, просто робиш свою роботу. Я готовий виконувати будь-яке завдання, якщо воно веде до Перемоги", — каже Ярослав.

До війни він займався міжнародними пасажирськими перевезеннями, возив людей з Закарпаття до різних країн Євросоюзу. Дома його чекала любляча дружина та двоє дітей. Їхня безпека та майбутнє надихають його боротися.

Маючи досвід строкової служби, Ярослав спочатку виконував завдання з протиповітряної оборони на Донеччині, знищуючи ворожі дрони.

Згодом на Харківському напрямку працював водієм, перевозячи бійців, боєприпаси, та евакуюючи поранених. Одним із найскладніших завдань була евакуація поранених: швидкий під'їзд, посадка і повернення назад, щоб уникнути ворожого обстрілу.

Одного разу під час евакуації Ярослав опинився під обстрілом ворожого безпілотника, але зумів зманеврувати, хоч і отримав контузію.

Зараз Ярослав на ротації, проводячи час із родиною — трирічним сином, одинадцятирічною донькою та дружиною, яких вважає найдорожчим у житті. Саме вони, каже прикордонник, надають йому сили продовжувати захищати Батьківщину.


Коментарі

*
*****

Відчайдушний і сміливий чоловік! Хай його Янгол-охоронець оберігає!

Читайте також