Литовець, латвієць та угорець хотіли вивезти з України сигарети

12
0

на майже 500 тис грн

Працівники митного поста “Ужгород” не випустили з України понад 2,4 тисячі блоків контрабандних сигарет на загальну суму майже 500 тисяч гривень. Про це сьогодні, 20 травня, ЗІКу повідомили в прес-центрі Ужгородської митниці.



Громадяни Литви та Латвії, перетинаючи кордон на мікроавтобусах з різницею в кілька годин, під час митного контролю запевнили митників, що нічого забороненого за кордон не везуть. Усе ж інспектори провели поглиблений зовнішній та внутрішній огляд автомобілів. Першу тисячу блоків тютюнових виробів марки “L&M” було виявлено у спеціально виготовленому сховищі мікроавтобуса, а саме між підлогою спального відсіку та днищем автомашини.



Наступні 750 блоків цигарок марки “L&M” виявлено у спеціально виготовленому тайнику, вмонтованого в задню частину іншого мікроавтобуса, у вигляді муляжу - додаткової фанерної стінки із полицями та мийкою.



А вночі, при перевірці легкової автомашини (фургону) під керуванням угорця, який обрав спрощений вид контролю - зелений коридор, інспектори також знайшли сховище між декоративною обшивкою та спальною полицею, в якому було приховано 701 блок цигарок різних марок на загальну суму 14 тис грн.



У всіх трьох випадках іноземці визнали приховані сигарети своєю власністю. За фактами порушення митного законодавства складено протоколи, а автомобілі (загальною вартістю понад 600 тисяч гривень), що використовувалися як засоби для приховування товарів, вилучено.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також