Лижник, якого шукали 4 доби у Карпатах, у реанімації Свалявської райлікарні

14
19

Про це Mukachevo.net розповіла речниця ДСНС у Закарпатській області Наталія Батир.

За її словами, одразу після того, як його знайшли, киянина госпіталізували до реанімаційного відділення Свалявської районної лікарні. Свій стан він розцінює як задовільний.

— Попередньо у нього діагностовано загальне переохолодження організму. Також, переохолодження пальців рук та нижніх кінцівок. Він під опікою лікарів, які проводять повне обстеження, - розповідає Наталія Батир.

Наразі, 34-річний киянин Ігор Грищенко при свідомості, вільно розмовляє, але покази у нього ще не відбирали, тому як йому вдалося вижити дізнаємось трохи згодом.

Нагадаємо, вчора близько 23:50 рятувальники (ДСНС України) офіційно підтвердили інформацію про те, що Ігоря Грищенка знайдено живим.

Пошукова операція тривала 4 доби. Ігор двічі за останні 2 доби виходив на зв’язок за допомогою мобільного телефону та допомагав рятувальникам його виявити.

Коментарі

М
Марія

Добре що го забрали з Сваляви. Бо Уже все що могли з тої болниці украв наш главний дохтор.

ДБ
до бачі

не будь закарпатськов маргов, зроби добре діло: оплати 6 годин польоту вертольота МІ-8. Не буйся заплатити, най марги позавидовуть:-))

НН
но нє?

1.до бачі: нич не роблять? хотів бись, обо в тя пожарники дома пів години поробили? ци може не треба? 2.до бачі і артура :може для вас і секрет, але є правила за якими можна виходити в гори, а саме: із підрозділами гірських пошуковиків МНС йой ДСНС погодити маршрут, залишити номер телефону, підримувати звязок іт.д., в умовах поганої видимості, лавинної небезпеки, низьких температур при зверненні до МНс йой ДСНс ніхто би не рекомендував йти фрірайдити. 3.до редакції:зверніться до МНС йой ДСНС можна до Наталії Батир хай розкажуть чи було попередження на базі відпочинку про складні погодні умови та заборону виходу в гори, чи було це відомо постраждалому-врятованому, яка вартість виїзду пожежно-рятувального автомобіля у людино-годинах, скільки коштує одна година польоту МІ-8, скільки він налітав і хто це все оплатив чи буде оплачувати. 4.може варто би таких екстремалів страхувати в обов*язковому порядку і хай би страхова відшкодовувала службам 5.Христос ся рождає! Славіте Його!

О
охо

охо у лісі нездох тормоз який пішов лижоватися . та у закарпатськів больниці точно ласти склеїть там роблять автомиханіки а ветеренари такшо моліться за нього і за лижі бо точно там пропадуть . ЕЛЕМЕНТАРНА РЕКЛАМА СЛУЖБ РЕАГУВАННЯ ТІПА ЛЮДИ ПИНДИЛЮЙТЕ У ГОРИ МО ВАС СПАСЬОМ .БРЕД. РЕКЛАМА.

П
Пішта

Кому сказать спасибо что живой?? Дійсно, Перестаньте рахувати гроші!. Він, канєшно, не правий:піти в гори без належного спорядження в незнайомі гори, при таких погодніх умовах. Але ж він того й хотів, такі вони, фрірайдери-екстримали

Я
я

Віктору Івановичу і всім Закарпатським челядникам на многая і благая літааааааааааааааааааааа.......

М
Міша

Подуріли стик земляки, що пишете. Слава Богу ош вижив.

А
Артур

:)) ти іди какай далі..уже своє указав, а час покаже де ти ся загубиш, хотя ти уже загублений:) Всім удачі і надіюся всі висновки зроблять туристи, коли є попередження про погодні умови. Редакції Мукачево нет. дякую за як завжди оперативну інформацію.

К
как

до артура , ми ся там не загубимо бо не дурні іти як еблан

А
Артур

Точно шо ідіоти лим напишуть за гроші за вибори..Людина чудо вижила, в сімї щастя бо рідна людина жива. Реально той хто пише таку дурницю то співчуваю вам і бажаю бодай на 15 минут загубитися в горах.. та здохнете дурні за пару минут. Тепер головне бути здоровим хлопцю

В
Вано

Сам заліз у дебрі, сомар, а тепер ще й герой. Беар Гріллз недоношений.

Б
бачі

Типові коментарі закарпатської марги. Не порадуются, шо людина вижила, а рахують якісь гривні, які для того і призначені, оби їх витрачали в таких випадках. Може ще порахуєте скільки грошей йде на утримання рятувальників. які круглорічно в карти грают і раз у рік виїжджають по роботі?

А
Артур

Боже лим не в Свалявську реанімацію:((((в Горах вижив, а в Сваляві у больниці біда...

1
17

Готовлять чуваки в майбутні президенти або мером києва.

Г
Гурал

Київські мчс -ники зробили навчання Закарпатським колегам, шоб не колядували. Не передали їм вина. Це всьо пиль. Зробили з козла героя. Киянин, модний козел.

ДB
до betonus

.... і в завершення всіх почестів доправити, солодушку, чартерним рейсом до теплої київської квартири із рахунком про заборгованість від любов"язно наданих йому гірничорятувальних "послуг"

B
betonus

Якщо Народ України пишається такими лижниками-екстремалами, то йому обов"язково треба присвоїти звання Героя України, або що-найменше нагородити орденом Богдана Хмельницького.

НУ
Народ України

Ми дуже пишаємося такими лижниками-екстремалами, на пошуки якого було витрачено більше 50 тис гривень державних грошей.

НН
но нє?

тре би му виставити рахунок за роботу рятувальників, за паливно-мастильні матеріали автомобілів рятувальників, швидкої, вертольота, може би наступного разу порозумнішав

Читайте також