Магазин подарунків – як не порушити подарунковий етикет?

26
0

Здається немає нічого простішого ніж купити якусь корисну і практичну річ щоб подарувати знайомому або колезі. Але коли доходить до справи, то виявляється не так вже і просто підібрати класний презент.

Перше завдання – саме складне – знайти той самий правильний магазин подарунків, де представлені річні корисності і цікавинки. Другий етап – визначитися з тим яку саме річ варто придбати. Тут вам допоможуть поради експертів ЮаМейд. Бо виявляється що подарунки відрізняються в залежності від віку отримувача, статі, статусу, і навіть приводу.


Про все детально

Отже привід … магазин подарунків пропонує різні корисні речі, а також смаколики і прикольні презенти для різних свят в тому числі:

  • Новий рік;
  • Великдень;
  • Різдво;
  • День народження;
  • День ангела;
  • Професійне свято;
  • Закінчення школи/університету;
  • Заручини;
  • Весілля;
  • Новосілля;
  • Народження дитини та ін.

Перерахувати всі приводи неможливо. Крім того дуже часто подарунки дарують «просто так» і для цього «приводу без приводу» існують свої прикольні презенти.

Також, обираючи річ на подарунок, варто враховувати вік людини, стать, статус і ваше відношення до неї. Тобто, якщо це близька людина (мама, сестра чи коханий) це один варіант, а якщо це малознайомий партнер по бізнесу чи колега-ювіляр – то вже інша історія.

Щодо вартості, то краще відмовитися від ідеї купити щось мега коштовне. Оптимальне рішення – презент у середньому ціновому сегменті. Головне, щоб подарунок викликав позитивні емоції і був підібраний «з душею».

В якості презенту можуть використовуватися різні речі, в тому числі книги, картини, предмети інтер’єру, предмети декору, смаколики, одяг, посуд, квіти, навіть мило. Але не просте а, наприклад, у вигляді розкішної квітки. А чому ні. Також популярністю користуються набори для рукоділля, пазли, конструктори, предмети корисні для рибалки чи подорожей. Все залежить від того чим саме «живе» отримувач презенту. Якщо ви знаєте хобі свого друга чи брата – підібрати презент простіше простого.

Обираючи презент звертайте увагу на його якість, на матеріали, з яких він виготовлений. Якщо це смаколики, треба бути впевненим що всі продукти свіжі і безпечні. Як в цьому переконатися? Все просто - купувати презенти в магазині з перевіреною і підтвердженою репутацією. Тим більше якщо в маркеті представлені вироби вітчизняних виробників, то за якість і свіжість можна не хвилюватися.

Цінова політика всіх виробників теж дуже демократична. На вибір покупцям представлені вироби в середньому сегменті та бюджетному. Також в колекціях виробників доступні різні презенти з групи преміальних. А буде це мила кофтина з цікавим написом, чи чашка для кави/чаю, набір для малювання чи книга – вже залежить від покупця. Консультанти UaMade готові познайомити вас з колекціями різних мануфактур і запропонувати кращі рішення для того щоб ви зробили вдалу покупку і подарували той самий презент, який викличе тільки позитивні емоції і у отримувача, і у вас.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також