Маленькі закарпатці відвідали Київ

10
0

Із 2 по 4 січня року група дітей-сиріт з дитячого будинку „Нова сім’я”(м. Ужгород) у кількості 32 чоловік мала нагоду відвідати столицю України місто Київ.

За клопотанням та благословінням архієпископа Мукачівського та Ужгородського Феодора дітей прийняв настоятель Києво-Печерської лаври владика Павел та забезпечив діток житлом при монастирі, а також харчуванням у трапезній. Під час перебування діти відвідали Палац „Україна”, побачили святкову новорічну музичну виставу, головну ялинку країни на Майдані Незалежності, отримали подарунки, відвідали Макдональдс. Більшість дітей у Києві уперше, і ця поїздка стала для них казковим подарунком на Новий Рік. Діти буди дуже щасливі і ділилися своїми враженнями з великою радістю й щирістю.

Також дітей у Києво-Печерській лаврі відвідав з родиною футболіст Владислав Чангелія (вихованець ФК „Арсенал”, у минулому грав за наш рідний футбольний клуб „Закарпаття”, а також ФК „Оболонь” та ФК „Нива”), який також приготував діткам новорічні подарунки.

Дитячий будинок „Нова сім’я” висловлює подяку за організацію поїздки Тетяні Мясковській, меру м. Ужгород Віктору Погорєлову, архієпископу Феодору, депутату обласної ради Каламуняк Мирославі, жіночій організації „Зонта”, управлінню сім’ї, молоді та спорту Закарпатської області, Владиславу Чангелія, Маргариті Мощак, голові обласного відділення Української спілки промисловців і підприємців.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також