Маленькій `Легенді` із закарпатського Берегова вже чотири рочки

7
1

з цього приводу в Берегові проходив футбольний турнір

З 30 жовтня по 1 листопада у м.Берегово на Закарпатті проходив дитячий міжнародний турнір з футболу, присвячений 4-й річниці створення дитячо-юнацького футбольного клубу «Легенда».

Незважаючи на справді дитячий вік, «Легенда» -  команда вже добре відома не тільки в Берегові, але й далеко за межами Закарпатської області. Останнім успіхом став вихід до фінальної четвірки кращих команд області ДЮФЛ, де «Легенда» захищала честь Берегівської ДЮСШ.
У турнірі на честь створення дитячого клубу взяли участь 18 команд з України та Угорщини, з них 10 виступали у віковій групі 1997-1998 р.н. і 8 - у віковій групі 1995-1996 р.н. У суботу відбулися матчі за виявлення переможців і призерів. Так, серед молодших футболістів у матчі за 3-4 місце зустрілись команди «Нодь-добош» Угорщина та «Буковина» Чернівці. Третє місце і бронзові нагороди вибороли буковинці, які зуміли провести переможний гол. У матчі за 1-2 місце зустрілися ко-манда-іменинник «Легенда» та ФК «Мукачево». На полі точилася рівна боротьба, моменти створювали і одні й інші футболісти, але майже до середини другого тайму нікому не вдавалося розпечатати ворота. Рахунок у матчі ударом із-за штрафного майданчика відкрили мукачівці. Берегівчани пішли в атаку всією командою, намагаючись відігратися і під кінець матчу пропустили швидку контратаку. Рахунок став 0:2 на користь ФК «Мукачево».
У старшій віковій групі за третє місце боролися команди «Юнак» Дрогобич та ФК «Мукачево». Матч завершився перемогою футболістів зі Львівщини з рахунком 3:0. У фінальному поєдинку зустрілися команди «Планета» Берегово -«Оболонь» Київ. Долю матчу вирішив точний удар берегівчанина Шандора Раца, який приніс перемогу для «Планети». Всі команди - призери турніру - були нагороджені кубками та грамотами. Кращим гравцем турніру визнано Габора Кеменя, а кращим голкіпером   - Ріхарді Шенембу.
Турнір було організовано футбольним клубом та батьківським комітетом ФК «Легенда». Велику допомогу в організації надали відділ у справах молоді і спорту РДА, відділ молоді і спорту Берегівської міської ради, підприємства «Нумінатор», «Котнар», «Айсберг». Фінальні поєдинки пройшли на центральному міському стадіоні «Дружба». Попередні матчі проходили на стадіонах сіл Дий-да, В.Береги та берегівському «Меблевику».



Коментарі

Ю
Юра

Насправді матч за третє місце між командами Дрогобича та Мукачева завершився перемогою юних мукачівців з рахунком 3:0

Читайте також