Ман готується очолити Департамент економічного розвитку та торгівлі поза конкурсом

11
8

За інформацією Mukachevo.net, ліквідація Управління туризму в Закарпатській ОДА шляхом його приєднання у якості нижчого за статусом підрозділу має бути здійснено до кінця квітня.

Справа у тому, що з 1 травня вступає у дію новий закон про державну службу, і згідно з ним усіх чиновників будуть призначати на конкурсній основі.

Наразі Департамент економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА обезголовлений. Водночас, Денис Ман, який ще поки очолює Управління туризму, за інформацією Mukachevo.net, проходить стажування на керівника департаменту, і очікується, що до 1 травня його призначать на посаду без конкурсу рішення голови ОДА.

Варто зауважити, що досі Денис Ман очолював у Закарпатській ОДА спершу спортивний напрямок, тепер туристичний, і зрештою готується очолити економічний.

Нагадаємо також, що сьогодні стало відомо про призначення Ігоря Прокоф'єва очільником управління капітального будівництва Закарпатської ОДА.

Коментарі

Д
Диба

Денис Ман за рік у владі (відслідкуйте) справився. і головне як хтось писав он вище - не скуовився. так багато експертів.чого ви не йдетет в ОДА?? ах зарплата маленька?? Ах попотіти треба? Хай Ман потіє. Дайте шанс молодому активісту. Згадайте, що він прийшов саме з громадськості.

З
заМануха

Ман економiст. Ребята, чо ви пiнитеся? Нормальний пацан. На майданi був. Не краде. Публiчний. Можете звязати два слова. Чого ж ви його так? Законодавство дозволя без конкурсу переводом. Чи це когось персонально зачепило. Молодi дорогу! Ман, втри носа!

Т
турист

А яка там освіта у того Мана?

Е
Економіст

Жах, докотились

В
вася

а може провести конкурс як це передбачає? і знайдеться економіст з досвідом? а то ман у нас і турист, і фізкультурник, і економіст за викликом)

ВЗ
василь з рахова

Ман мав би стати еталоном держсоужбовця. Для всьих. Та й вас писаки.

З
Знаючий

Ман є хорошим спеціалістом. Він це вже довів успішною роботою в двох управліннях. До речі, він порядний, не скурвився.

З
Закарпатець

Майже той Ман спеціаліст широкого профілю. За все життя таке серйозне управління такі професіонали не очолювали. Дожилися.

Читайте також