Ман очолив управління туризму в Закарпатській ОДА

9
11

На посаду його перевели з іншої керівної посади – начальника управління молоді та спорту, яку він обіймав з січня цього року.

Денис Ман народився 26 вересня 1989 року. Освіта вища, у 2011 році закінчив Луцький національний технічний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій», здобув кваліфікацію менеджера-економіста.

Свою трудову діяльність розпочав у 2010 році керівником гуртків Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді. З 2010 до 2014 року здійснював підприємницьку діяльність. Ман займається політикою,  очолює молодіжне крило обласної організації УДАРу.

Mukachevo.net

Коментарі

З
Закарпаття

Дітваки у школу ходять. Асі оба молоде лице Закарпаття. І виглядить це не дуже пристойно. В АТО обох. А для Ерфана і люстрація не помішала би.

Р
русин

Що ви взялися за дітвака.Ви там не видите бородача Глебу у культурі,який присосався до влади усіх кольорів,і цікаво,скільки гребе на усяких там фестивалях.Но видко і ділитися добре знае!

1
123

У сій країні нигде реформ не буде. Бо при владі шулери!!!. Коли бакалавр з туризму стає начальником і командує спеціалістами і магістрами від спорту. А ригіонал Ерфан взагалі ні до туризму ні до спорту відношення в житті немав лим гроші на спартакіади держслужбовцям виділяв по указці.То за кого люди в АТО гинуть???? за Шулерів???

К
Контра

Ерфана повернули в молодьспорт . Реванш регіоналів?

М
Міша

Ман в туризмі 5 років працював, а освіта бакалавра в нього - менеджр по туризму. Вчився з ним. Добрий буде керівник. А те, що менеджером в спорті побув - то для досвіду дуже добре. а коментаторам аби обі..ати.

П
правильно

обох -"туриста" і" спортсмена"- в АТО -терміново!!!

L
lost

Шандор не працював взагалі начальником - то йому не треба... у нього і так усьо добре

L
lost

А Шандора турнули? Не довго поробив сигінь..

П
Партія

Важно не професія Важно в якій ти партії. Слава КПСС!

Т
турист

"Нормальне " призначення в дусі сучасності, головне, що не спеціаліст і не має поняття про галузь, тому не має уяви про туризм і буде робити всьо, що скажуть зверху. Видно вміє вирішувати, відповідно чекаймо такого же ефективного "позитивного" впливу на один із приорітетних напрямків економіки області. Коли накінець в нас будуть потрібні фахівці і патріоти та не будуть призначати на привабливі посади випадкових людей.

МК
Маразм крепчаєт!

Маразм крепчаєт! То робили з Мана великого спортсмена, тепер великий турист. А Єрфана регионаловського назад вернули, тоже спорсмен по грошам і хабарям і відкатах. От вам і нова влада. Як на мене то обох в армію на посади фізоргів, як міністра Булатова

Читайте також