Манафорт готує повернення Януковича в Україну. Керуватиме Донбасом?

4
10

Керівник передвиборчого штабу кандидата в президенти США Дональда Трампа Пол Манафорт підготував план по вирішенню конфлікту в Україні.

Про це заявив Костянтин Кілімнік, якого називають "людиною" Пола Манафорта в Києві.

Пол Манафорт підготував план по вирішенню конфлікту в Україні. Він передбачає повернення в Україну Віктора Януковича, який разом з нардепом Сергієм Льовочкіним, буде управляти Донецькою і Луганською областями, пише УП. 

Костянтин Кілімнік також зізнався, що під час виборів у 2016 році в США він постійно інформував Пола Манафорта щодо ситуації в Україні. 

Минулоріч стало відомо, що політтехнолог Януковича працюватиме на кандидата у президенти США Дональда Трампа

Коментарі

З
зацейкоментвважатимутьсепаратистомтаклегшевсього

Навіть мукачево.нет мають новини які налаштовують на другу думку людей (або автор копіює такі новини ,або нав'язує свою думку,яку йому вбили в голову так як і більшості українців ,які не мають власного думки.

П
ПочеснийГромадянин

Вано ,Микола + ,хоч хтось має таку думку,бо люди не розуміють що твориться і ведеться за ЗМІ

В
Василь

Все,що можуть зробити американці корисного для України, - це забрати рогатих скотов до себе. Всіх: і рагуля з села Житин Кравчука,і рагуля з села Чайкине Кучма,і рагуля з села Хоружіевка Ющенко,і рагуля з селища Єнакієве Януковича,і рагуля з селища Болград Порошенко. До перелічених додається - зрозуміло! - обслуга рангом нижче: рагулі-холуї,рагулі-прістяжь,рагулі-бандпосібники,рагулі-шестёри,рагулі-подхалiми,рагулі-подхолуйнікі,рагулі забезпечующи сприятливе середовище для членів ОПГ"Селюки у владі". Само-собою,награбоване вище перерахованими ублюдками має бути повернуто Україні.

Я
яяяяяяяя

Лысьо,Лысьо!якась велика-така дурна!!!!та при кому липше было жити и была война?иси липше правлять,шо люди уже стали жебраками.тот крав,айбо не лиз у людськи жебы,а иси крахоборы шо роблять?а ищи получавуть такое бабло за то,шо не ходять на роботу!анархия власти полнейша!

М
Микола

Леся ви пяна чи що я при Янику мав 500 баксів держ зарплатні, мінімаалка була 200 баксів бензин по 10,доллар по 8 гр хліб по 4 в усому жили ми набагато краще ніж тепер!Єдне було у Яника провина що не розігнав той клятий майдан!

В
Вано

Леся, ти дурна? Куда вже хуже? Ліпше Путін чем жид Порох сраний! Путін - мужик, на відміну від алкаша Порошенка, жебрачої американської підстилки!!!!

ДЛ
до лесі

Один у нього мінус шо майдан не розогнав по схронам

ДЛ
до лесі

Я при ньому жив намного легше

5
55

то план Юри Луценка щоб легше Яника сцапати

Л
леся

Боже упаси ,тот горе президент здасть Україну путіну з патрохами .Чому нам так не везе з перзидентами ?

Читайте також