Марко про мобілізацію: Поки що на Закарпатті немає ніяких обмежень, але ініціатива добра

13
14

Як розповів на брифінгу Петро Марко, заступник військового комісара Закарпатського ОВК, закарпатці шукають різні способи, щоб не отримати повістку. Також, є проблеми з масовим виїздом за кордон, за межі області.

"За нашими даними, на заробітки поїхали навіть ті, хто ніколи туди не їздив. Поки що на Закарпатті в переміщенні людей немає ніяких обмежень, тільки якщо людина міняє ПМЖ. Але ініціатива Києва щодо контролю виїзду за кордон є дуже правильною – не правильно, коли наші чоловіки можуть спокійно поїхати в перше село за кордоном, і там перечікувати мобілізацію", - розказав Петро Марко.

Мукачево.net

Коментарі

М
Марiя

Ну зробіть що-небудь, щоб врятувати наших хлопців з Закарпаття, нехай воюють галичани зі Львова, поверніть рідненьких хлопчиків.Благаю врятуйте!

0
007

Якщо хлопців перебють із 128 бр.,що в оточенню,то ти ПЕРШИМ поїдеш в АТО!!!

0
003

Пане Марко, скажіть будь-ласка, хто , де і скільки часу служить в АТО, тоді і будемо говорити.

ДМ
дла Марка

Марку ініціативний, знаєш шо з тобов буде,коли люди узнають правду про втрати в 128-ії бригаді?

Л
людина

Панове, я вам скажу одне воювати я не збираюся! Скажіть що ми повинні відстоювати, патріотизм?! Кому він на.ер не потрібен, молодим людям життя ламати. Я скажу одне, заробилисьте уроди можновладці, дайте заробити і людям.

М
Марина

Коли ваши генерали почнуть прогнозувати і попереджувати Іловайськ, Донецький аероп., коли їх сини підуть на війну, тоді і від простих людей можете вимагати підтримки, а так виходить що лише наші діти ідуть під *Гради', а їх діти як сиділи по домівках, так і досі відриваються за НАШІ гроші

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

НЕ ТВОЄ ПСЯЧО-ВОЄНКОМОВСЬКОЄ ДІЛО КІЛЬКО РАЗ Я БОВ НА ЗАРОБОТКАХ

Д
Доброволець

Марко.Ти знаєш,що з хлопцями 128 бригади що попала в засаду?

І
ігор

Закарпаття - прикордонна область, тут всі виживають за рахунок заробітку!!! Громадяни виїзджали за кордон ще у 90-х роках !!! А наша влада , лише тепер чухає потилицю де громадяни ... Соромно що можновладці тільки тепер дізналися що вся область виживає за рахунок кордону !!!! І мобілізація тут нідочого . А влада що дала цим українцям , які все житття там горбатяться ? Легко звинуватити у перечікуванні мобілізації за кордоном !!!!!

ДМ
до марко

Ти хоть знаєш скільки коштує буханка хліба?Твою мать!

Д
ДіСТАЛО

Будуть примусово йти в армію, а через якийсь час звідти втікати, але уже зі зброєю. Тоді начувайтеся панове народні депутати, ми народні мученики вам не заздримо)))))))

П
Питання

Скажіть будь-ласка який боєц буде з людини, яку під примусом, поза власної волі направляють на війну? Ось тут головне питання. Все інше полеміка та демагогія.... громадський обов'язок, патріотизм, бути справжнім чоловіком...... Коли людина відчуває небезпеку від агресора, розуміє що це іі війна, а не купки олігархів тоді таку людину не потрібно агітувати до лав збройних сил, вона туди сама приходить. А коли більшість громадян Украіни не розуміють що відбувається в країні, але добре відчувають, що керівництво держави іх м'яко кажучі вводить в оману..... Тоді і маємо таку ситуацію.

ЗТ
Заст.по тилу

Людям треба спочатку заробити гроші,щоб потім допомагати армії.

З
Знаючий.

Українці не повинні питати у військових де їм працювати.

Читайте також