Марков хоче «різкої, радикальної зміни підручників історії в Україні»

12
4

Російський політолог Сергій МАРКОВ вважає «важливим завданням» «різку, радикальну зміну підручників історії в сучасній Україні», бо, на його думку, «вони сфальсифіковані».

Про це МАРКОВ заявив учора журналістам у Севастополі за підсумками засідання регіонального відділення Громадської організації «Центр соціально-консервативної політики», на якому розглядалася така тема, як «Роль великої Перемоги в історії братніх народів СРСР». На думку Марков хоче «різкої, радикальної зміни підручників історії в Україні»МАРКОВА, «не може йтися про те, що це - внутрішня справа України. Ми не дозволимо, аби через ці підручники на нас, росіян, нацьковували ненависть молодого покоління. Ми повинні добитися, аби ці підручники відповідали історичній правді. Це, до речі, європейський підхід. Ми - європейці. А ті, хто писав ці підручники - вакарчуки, ющенки - вони антиєвропейці».

МАРКОВ також заявив, що твердо стоїть «на позиціях демократії, європейського вибору України й Росії, дружби між народами», і вважає, «що одна з найважливіших проблем сучасної України - та, що тут упродовж 15 років меншість намагалася нав`язати свою волю більшості народу». І зараз, як сказав політолог, «слава Богу, до влади приходить більшість. Ця більшість повинна знайти в собі мужність змусити всіх діяти згідно із законом».

Коментарі

Б
безимени

Да, Табачник - придурок еще тот. С одной стороны - больные тягнибоковские националисты, с другой - красножопые пророссийские комунисты. Короче кризис бьет по мозгам идиотов. Одни и другие считают что народ=быдло, хотя??? может они и правы.

V
VERBA

Хто такий Марков? Людина котра впродовж багатьох років сіє розбрат та займається наклепами.Одним словом виродок. Той хто не розуміє на чому заробляє капітал слуга Мєдвєдєва і вірить брехні про щастя жити в Росії чи з Росією хай згадає про спаленій Батурин, про українських селян замордованих Петром , Катериною , про голод 33року. про КОМУНО-ФАШІСТСЬКІ концтабори. про переодягнених в форму вояків УПА чисельних груп НКВД...Як на мене сьогодні ворог України №1 рабе Табачник-міністр освіти Відносно тупості - приклад КУСІ. Котрий вважає тупими все населення західної Європи. Адж вони всі за НАТО. Бідолага

В
Володимир

"...Не випадково Ющенко i "майданутi" вiдтягували референдум по НАТО - вони чекали , щоб право голосу вже мало те молоде поколiння, яке буде "готове" до прийняття потрiбного американцям рiшення..." ------------------------ Ще в Святому писані було мудро вказано - Моїсей 40 років вів свій народ пустелею до свободи. Лише "тупість підростаючого покоління" може сприймати цю мудрість прямолінійно - з точки А до точки В відстань 40 років.... Свобода народу доясягається тоді, коли в небуття йде остання людина що знала рабство. Поки право голосу мають раби - результатом завжди буде неволя, явна чи замаскована під "дружбу народів", "європейські підходи" чи "історичну правду"...

К
Кусi

Так. Пiдручники (вiрнiше матерiали в них ) СФАЛЬСИФIКОВАНI. Це видно по тупостi пiдростаючого поколiння. Не випадково Ющенко i "майданутi" вiдтягували референдум по НАТО - вони чекали , щоб право голосу вже мало те молоде поколiння, яке буде "готове" до прийняття потрiбного американцям рiшення.

Читайте також