«Мармароським Експресом» користуються не тільки українці, а й румуни, французи та японці

14
2

За перші 10 днів поїздом «Рахів – Валя-Вішеулуй» скористалося близько 400 осіб.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 17 січня на Закарпатті розпочав курсувати «Мармароський Експрес», який здійснює міжнародні перевезення пасажирів за маршрутом «Рахів – Валя-Вішеулуй».

В пресслужбі ДПСУ зазначають, за перші 10 днів курсування потягу через українсько-румунський кордон, прикордонники вже оформили 377 осіб, з них на в’їзд в Україну 186 подорожуючих та на виїзд з України – 191.

Здебільшого пасажирами «Мармароського Експресу» ставали громадяни України та Румунії. З поміж інших, новим маршрутом скористалися й громадяни Японії та Франції.

Прикордонниками також було виявлено одного правопорушника, який намагався незаконно виїхати до Румунії.


Нагадаємо, що вказаний потяг курсує за наступним графіком: відправляється щоденно о 6:10 та 14:10 і прибуває до Валі-Вішеулуй відповідно о 7:45 та 15:45. У зворотному напрямку потяги відправляються об 11:45 та 18:15 і прибувають до Рахова відповідно о 12:20 та 18:50.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Г
Градець-Кралове

Василю, у нас не звикли рахувати гроші. Прийшло комусь у його порожню голову, ош треба, то ганятимуть й порожняк, би лем було. То з "опери" реформи, інтеграція, доступність. Чорти **бані, би лем гроші палити, а пак вимикати світло й донатьте на ЗСУ

В
Василь

На скільки економічно вигідно ганяти поїзд туди-сюди, якщо він перевіз за тиждень 400 людей? Хто оплачує дану х..йню?

Читайте також