Маршрутний бізнес мера Ужгорода: Як мер Андріїв заробляє на перевезеннях (ВІДЕО)

11
14

Програма "Гроші" підготувала розлогий сюжет-розслідування про сімейний бізнес міського голови Ужгорода.

Зокрема, як через хитрі схеми та посередників Богдан Андріїв продовжує не тільки заробляти на перевезеннях, а й дотувати їх з міського бюджету.

Усі деталі – в сюжеті, де окрім "схем" розповідається також про рівень сервісу в маршрутках Ужгорода.

Коментарі

4
44

с22 38 просто здохни

КМ
Карпато марсіян

Зауральні щи би ми не розказували.

КМ
Карпато марсіян

Незнаю якої ви курята національності, айбо корінна національність на закарпатті єдна - українці, всі остальні приблуди.

К-
Карпато - словин

Лим ДОЛБОДЯТЕЛ , будучи місным годен ся додумати обы якусь коринну национальнисть мысленно , и пишучи уганяти из нашого Краю !

К-
Карпато - словин

До К- марсіяна : може ты и родився туй , но менталітет у тя як у "заперевальних " . Оті бы тоже фурт утці місных уганяли за Урал , та ги ты ....

(
(•_•)

Потрiбен президент , схожий на Сталiна ( принцип державотворення ), щоб корупцiонеоiв, бариг, дебiлiв, хабарникiв та iм подiбних-розстрiлювали . Ось , тодI I буде порядок !!!

КМ
Карпато марсіян

Я корінний житель, то ти прийшов із за Уралу, міг бись вертатися кіть ти ся щось не любит.

КМ
Карпато марсіян

Не знаю за кого мають голосувати ужгородці, але якщо, вони обирають між погорєлим, ратов і андріївим - то мені їх не шкода. Подивіться на Львів там більше порядку ніж в Ужгороді, хоча там також багато рагулів, як отой, що пише про територію.

ЗМ
Заперевальному марсіанину

Уже 27 років створюють суспільство , а світла в кінці тунелю як не було ,так і нема. Територія з назвою Україна погрузла в тотальній корупції . Мало того і не збирається звідти вилізати . Така правда . ....

Д
Дюрі

Так повіли на роботі жеби за Андрієва голосувати, мині неєдно за кого. - А таких багато, а ще гречка, а ще цукор. Людям все одно але потім жаліються, прийдуть вибори як думаєте кого виберуть? назвати трійцю кандидатів? Андріїв, Погорєлов, Ратушняк чи може ще туди ні рибу ні м'ясо записати Щадея?

КМ
Карпато марсіян

Раз на 8 років робити революцію мало! Треба створювати суспільства, які будуть задавати питання владі і будуть контролювати владу. Ужгород - велике село, вибрали кандидата який більше запропонував а тепер виють, що він їх обкрадає!))

КМ
Карпато марсіян

При чому тут хохляндія? По всьому бардаку видно, що ми єдині у своїй любові до корупції. Чи то мер від "відродження" чи від "свободи" з "батьківщинов". Людям пофіг на державу, бо державі пофіг на людей. Країна з неякісним населенням, небажаючим нічого крім: - їсти, спати, ср..ти, єб..тися.

Р
Рем

підтримуючи коментар нижче

(
(•_•)

Цю хохляндiю врятуе , тiльки, ще один Й.Сталiн !!!

Читайте також