Марихуану вилучено на Виноградівщині

3
0

понад 2 кг

На жаль, уже звичним явищем на Закарпатті стало вилучення наркотичних засобів, у першу чергу макової соломки та коноплі. Чергова така операція пройшла днями на Виноградівщині.

У тамтешньому селі Петрово (Пийтерфолво) співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали на гарячому 24-річного жителя Берегівщини Шандора. Хлопець намагався збути молодому ужгородцеві два кілограми марихуани. За коноплі він збирався вторгувати не багато не мало — 1200 гривень.  Наркоділка затримали, анашу та гроші вилучено. Проте на цьому все не скінчилося. Під час обшуку помешкання в селі Дівичне, де берегівець живе у приймах як зять, міліціонери знайшли в сараї ще 200 грамів марихуани та одну рослину, схожу на коноплі. Походження “наркоти” та канали її збуту повинно з’ясувати слідство.

 А ось у Мукачеві у помешканні 31-річного місцевого жителя співробітники ВБНОН під час проведення оперативно-розшукових заходів виявили і вилучили 500 грамів подрібненої макової соломки, три використані шприци, дві пластмасові пляшки із залишками розчинника та невстановленої поки що рідини світлого кольору, кілька пігулок. На момент затримання у будинку були два 27-річні мукачівці, які виготовляли наркотик і “частувалися” ним.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також