Машину LimeJet закидали камінням у Мукачеві. Керівництво служби таксі просить про допомогу у пошуку злочинця (ФОТО)

16
41

Вчора о 02:23 у м. Мукачево розбили автомобіль LimeJet, який приїхав за викликом на вул. Івана Парканія. З під’їзду вибігли двоє людей у масках, які агресивно почали жбурляти камінням у автомобіль. Пошкоджено лобове та бокове вікна, магнітолу та корпус автомобіля. Керівництво служби таксі LimeJet занепокоєне та просить допомогу у пошуку злочинця.

Ця ситуація вкотре доводить неготовність жителів міста до конкурентного сервісу та іншого підходу у веденні бізнесу. Використання «добре відомих методів розправи» може нести за собою тяжкі наслідки. Такий вчинок вважається злочином згідно декількох статей:

Стаття 186 Кримінального кодексу України передбачає відповідальність за відкрите викрадення чужого майна (грабіж) поєднане з насильством та вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Напад з метою заволодіння чужим майном поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 187 КК України) карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Окрім того, передбачене ст. 296 Кримінального кодексу України грубе порушення громадського порядку, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом тобто, хуліганство, вчинені групою осіб, караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Просимо небайдужих та тих, хто знає подробиці інциденту, зателефонувати нам за номером 050 16 000 50.

Коментарі

1
1

При Союзі такого не було.Мине русина - дриштократа цигани єбали у гузицю ,а типер я старий і мені дают смоктати пуцу.

1
1

При Союзі такого безпрєдєла не було. Слава майданутому держперевороту!

М
Майдаун

До нижньої марги. Позвони 102 они тобі поможут.

1
11

Все просто: опісля майданутої "революції гідності" система управління значно погіршилася, зокрема, у сфері діяльності правоохоронних структур.

З
Знаю

Так робиться реклама.

Ц
Центровський

11:44 ,а ти хочеш щоб тобі писок били при виході .Але ти дурне.

ПЛ
Просто людина

Та смішно читати, фатьови всі, а коли сяде у тот "будар на поляках" та рот му ся не одкрие, нараз культурний і тобі дякую і допобаченя. Для всіх дівнних вояк, кіть не любиться та ходіть пишком, а то розвели туй войну анонимну!

М
Майдаун

До До кента 11:18 .І як тобі си получає задовольняти себе бо я тожи хочу удалити ребра.

ДК
До кента

Іди дибіле купи машину та попробуй який Тото легкий хліб а не вони туй.айбо ти неваловшен на Гаїті вонячі заробити.май ліпше удали собі 2 ребра як Мерлін менсон і задовілняй сам себе

Т
ТАХІ

Дозволити ліцензійним таксистам носити і використовувати зброю для захисту пасажирів і себе в разі загрози життю.Криміногенна ситуація складна поліція несправляється.

ГП
Газірований пісюн

Та іди пашкулякови і русинови камінням замич машини. Ті тоже барижать

Z
Zoli

Фсьо намного проще ))) Коли барига таксує, чи таксист барижить, то іногда страдавуть їх машини ))

Л
Лоці

Памятаю точно таку ситуацію в Ужгороді і теж писали за конкурентів... Мені здається що це лаймджет щось мутить. Страховка чи що або агресивна реклама у ролі жертви. В Ужгороді є багато таксі це і рапід уе оне таксі це моеко та ще багато інших але проблеми тільки з лаймджет. Те що у лаймджет мягко кажучи водії не дуже адекватні це точно, мабуть не усі але хороша частина так.

Й
Йоушко

Се називаєся здорова конкуренція по-мукачівськи!!! Побити вікна камінням. Не оби другі служби таксі тоже заказали нові однакові машини на роботу. Легче заметати машину нової служби таксі камінням і дальше возити людей на своїх бударах

Л
Ланьо

Обисьте знали таксісти то нероби кончені. Зроби на заводі зарплату 30-40 тис гривень він ітак буде ревати шо то купійки і за таку зарплату ліпше стояти у цинтрі таксовати курити і харкати по сторонам

ТС
Тот самой

До кента. Попий таблетки «лоперамід» бо у тебе словесний понос. Запитай свого знакомого скільки стоїть ліцензія на місяць та напиши ми. Бо мало віриться кіть платити офіційно що щось лишиться. Будар у тебе под носом, а у мене машина чиста, після каждої зміни уберана і протерта. Необлювага бо пяні несідають. Я про клієнтів неписав нічого поганого (но ти пак йолоп). Я до клієнтів відношуся с уважением. « лем возитися давлячи людий по дорогам.» непутай жопу с пальцом. Невтему написавіс. Наркоту невоземе. Куrvів воземе для таких як ти бо жону негодин сьобі завести а дєвушки за рафаело і чокор ти недають. При сьогоднішній ціні за перевезення ліцензія ніяк не вигодить таксістам. Кіть буде діцензія то постраждають кліенти бо буде дороже.

М
Муравлик

Заслужив тому и розрили. Таки машини по ужгородови литають як кончени, а шофера таки блатни такоэ якби його титка Ангела Меркель. Ха ха ха.

КД
кент до биDLа Тот самий 16.12.2019 22:15

Попав в "10" коли прочитав твій дристослов. Ти є Gівно судячи з твоїх каркуль і є той самий вонячий таксист-БЕЗЛІЦЕНЗІЙНИК, який возить людей в своєму препердженому, забльованому та й вонячому й НІКОЛИ не вбераному бударові. Тільки таке як ТИ Gівно таке може написати про клієнтів які дають йому на хліб та й його дітям аби не поздихали від голоду бо їй отиць пожизні ШЛАНГ та й робити не хоче а лем возитися давлячи людий по дорогам. Ні для кого не секрет шо возите під заказ наркоту, куRVів та й палену палинку. Для тебе персонально PIDАRE в твуй вонячий будар ніколи й бих не сів, бо маю цімбора таксіста, який має ліцензію, файненьку та й чисту машинку вберану, ввічливий, не курить в авто. Най тя сперавуть та ЄbуTь усе менти.

1
11

Саша йовбак кидав камни.

О
Оля

Вчора, тобто, 16 грудня на мене напала"скотина" в чоловічій особі по вулиці Свято-Михайлівській біля 31 будинку десь о 17.30. Вихватив сумку, я впала, коли піднялася почала кричати, що вкрали сумку. Дякуючи хорошим людям, почали за ним бігти і він сумку викинув. Нічого не встиг забрати. Міліцію не визивала, так як її у нас НЕМАЄ. Пишу для того, щоб були обережними.

М
мкчв

Ви шо думаєте - ліцензія то панацея? ВСЯ різниця буде в тому шо просто таксі буде дороже. Це не та країна. Тягар за ліцензію просто ляже на пасажира, а ліцензії будуть отримувати як ТО колись давно, бо то така чудо-страна, менталітет. Бо у когось там буде кум робити і за фляшку ліцензія ся дасть на того же корча 20 річного на польських номерах із бидлом за рульом

:
:-&

Поштрафувати нафіг тих гандурасів шо їздять без ліцензії і деруть 70 грн за 3 кілометра, і щей права від них забрати, бо і паркуються так що не пройти не проїхати!

ЯП
Я проти Таксі які не розмальовані!!!

І я проти цих уродів таксістів мукачівських!!!і проти того шо машини більше 5 років

С
Ссср

А шо Саша ,,пепі,, має свою службу таксі? Чи може на кацика робить? Шо він каміня митав у машину?

1
123

Це таксі по нашій вулиці літає, як скажене. Тротуарів немає, люди виходять із двору одразу на дорогу. А він літає під 100 км. Може і не конкуренція, а заслужив.

П
Підтримаємо

Підтримаємо сервіс LimeJet заказуйте тільки їх))) Хай ці кончені таксисти на своїх «Бударах» самі катаються

ТН
Таксі на якоє ми заслужили

В Європі водітелі таксі проходять обученіє, в білих сорочках, на Парадній машині фірми. А у нас приїхав рано на корчови, став коло ратуши і уже таксіст

М
Майдаун

мкчв ,такого бидла як на Закарпатті то тяжко ше десь в Україні знайти.Хоча то і не дивно ,мадяри століттями не допускали місних до освіти і культури.Ото і виросло бидло ,гени тяжко побороти.

Б
Біджо

Не єден таксіст робити іти не хоче. А нашо? Шашку вер на кришу та руль крути. Ціну клади яку хоч. Ітак заказувати будуть

М
мкчв

Здорова кнкуренція Ми рухаємось до Європи! Щодня щось цікаве: то дорогу з глини зроблять, то клоун селюк якийсь піариться і другі клоуни з полюції його йимити хочуть, то хитровионанджені торгаші на границі паляться, то викривають гральний бізнес, а на жд вокзалі ганяють продавців ялинок прямо під ігровими автоматами. Наркоманами кишить всьо, а од наркоманів лиш бариг більше, магазини палять, машини товчуть, і каждий каждого обсикати хоче. Я радий шо я уже не живу там... Най бог помигать тій страні і тому варишу. Нема слів

СМ
Се Мукачево дітинко

То лем в Україні такі таксі совкові. Ко хоче та тот шашку нацепив і уже таксіст. В нормальних країнах таксісти не сидять цілий динь у машині пердячи у сідушку і слухаючи Бутирку

ШБ
Шмірґлі бачі

Што повісти? Се Мукачево

У
Ульяна

Вообще тих копалів-таксістів треба убрати із центра

Е
Еньо

Пепи Сашу перестань кидати каминьом ,у машини.

М
Мукачево

Мукачівці мають показати свій характер і не замовляти пройдисвітів- таксистів. Не таке вже й велике місто - можна інколи і пройтися пішки, здоровіше будемо. ПОВНИЙ ІГНОР НАХАБНИМ ПЕРЕВІЗНИКАМ

ТС
Тот самий

До кента. Рослаб булки і неумнічай. Бо коли твою вонячу пяну жопу треба перевезти то ти невозмущаєся а викликаєш щоб до дому довезтися. А ти приблизно думав про то скільки стоїть ліцензія? Кіть зарлатити податок, заправити машину, полажувати машину то і нестоїть таксувати.

Е
Еньо

Це Саша Пепи убирае конкурентов.

Л
Лівія

Тепер ще більше будемо заказувати Limejet!

К
кент

Все вирішиться коли биDLо таксішне підпільне начнуть перевіряти РЕАЛЬНО а не показово, як то буває. Коли приїзджають нормальні перевірки всю ту таксиську-бляDоtу як вітром здуває!!! А чому?? А ТОМУ ЩО ВСІ ЛІВАКИ, kbit 1-2 автівки мають ліцензію а ВСІ інші на шарика ЛІВаЧАТЬ не сплачуючи податків й косять лаве бо то є беспредельшики а ще гаNDони на євробляхах добавилися.

ДТ
дюсі таксіста жд

Богати чилядь лумеджетовська заберать у таксіста зароботку,нові фітькалки у варош залізли та то мусай усі машини потовчи

V
V

То прості таксісти розбили. Бо їх ніхто не заказує вже.

Читайте також