Масову вакцинацію в Угорщині можливо розпочнуть у 1-му кварталі 2021 року

14
8

Американсько-німецька вакцина Pfizer може стати першою вакциною, з якої почнуть масову вакцинацію в Угорщині.

Здійснення масової вакцинації можна очікувати в першому кварталі 2021 року. А перші щеплення можуть розпочатися вже в грудні. - повідомляє угорський новинний портал 24.hu.

Угорщина наразі вже закупила загалом 17,5 мільйона вакцин у кількох виробників. Але на даний час, скоріш за все, саме вакцина Pfizer може першою отримати ліцензію для масової вакцинації від Європейського агентства з лікарських засобів.

Вакцина Pfizer/BioNTech була першою, офіційно затвердженою у Великобританії. Також 18 листопада щодо Pfizer в США та BioNtech в Німеччині оголосили, що ці вакцини дають позитивний ефект на 95%. Управління з контролю за продуктами та ліками США (FDA) у п'ятницю схвалило рішення щодо використання цих вакцин проти коронавірусу.

Вакцину пропонується вводити людям старше 16 років. Перші приблизно 2,9 мільйона доз отримають медичні працівники та мешканці будинків престарілих.

Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) планує схвалити рішення щодо ефективності та безпечності вакцини до 29 грудня.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Щ
Щирий

Нам кацапедлам вакцинація непотрібна, бо настоянка бояришніка це краща профілактика. Правда є побічний ефект - прилажу на цей сайт і маюся дуррю під кликухами Щирий, баламут, Грибівці, Ветеринар.

Щ
Щирий

16.31 вколися своєю ...від бішенства та сказу. Дай хоть раз сам новину для людей, а не корчи з себе самого розумного на Україні. Слава нації

Р
рок

американсько-німецька це як у анекдоті про паштет, адін кон адін рябчік ? пополовинці.

З
Закарпатка

Хотя русская вакцина на самом деле - настойка боярышника

S
stefan

НЕ могла "закупити", бо їх ще НЕМА.

З
Закарпатка

В Венгрии будут прививать и русской вакциной

Д
Джон

Буде Ангара 5 замicь супутника 5 Або Атлас 5 хто зна

Д
Дідо

А як же руська вакцина Спутнік V? Його вже давно привезли в Будапешт

Читайте також